Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Kaçıncı yıldan sonra amirliğie geçiş yapabildiler peki
ajetin ilk kabin memurlarından çoğu 2 yıl oldu eğitim sürelerini sayarsak net kuruluş öncesi 2.5 deriz belki ilk dönemler tk amirleriyle uçuyorlardı ama sayı arttıkça nasıl bir politika izlenir şirketin bileceği iş sektörde uzun yıllarınız olsun :)

• Like
Tepkiler: fılayır
Ben bugün aradım durumu sordum eğitim birimiyşe ilgili bilgisi olmadıklarını söyledi. Ama adımı aldı ve ileteceğini söyledi ve yarım saat sonra mail geldi. Eğitim planlaması sürecinin devam ettiğine dair.
Teşekkürler. Benzer cevaplarla dönüş yapıyorlar, zannedersem. Ben de perşembe günü Ajet ik birimine mail göndermiştim süreç hakkında. Eğitim tarihiniz henüz netleşmemiş olup, tarih netleştiğinde bilgilendirileceksiniz şeklinde yanıtladılar. Ortada aksi hiçbir durum görünmüyor açıkçası; hepimiz tarih bekliyoruz ve bu planlama süreci devam ediyor herhalde, fakat tamamen olumlu sonuçlanmadan insan yine de rahatlayamıyor. Malum, dünya gündemi de yoğun. Bizden önce eğitime başlayan ekip bayram sonrası başlangıç maili almıştı, onlar ne kadar süre bekledi acaba.

Teşekkürler. Benzer cevaplarla dönüş yapıyorlar, zannedersem. Ben de perşembe günü Ajet ik birimine mail göndermiştim süreç hakkında. Eğitim tarihiniz henüz netleşmemiş olup, tarih netleştiğinde bilgilendirileceksiniz şeklinde yanıtladılar. Ortada aksi hiçbir durum görünmüyor açıkçası; hepimiz tarih bekliyoruz ve bu planlama süreci devam ediyor herhalde, fakat tamamen olumlu sonuçlanmadan insan yine de rahatlayamıyor. Malum, dünya gündemi de yoğun. Bizden önce eğitime başlayan ekip bayram sonrası başlangıç maili almıştı, onlar ne kadar süre bekledi acaba.
Onlar yaklaşık iki buçuk hafta sonra eğitim bilgisi almıştı

• Like
Tepkiler: eamosh210
Eğitim Bilgilendirmesi alan var mı arkadaşlar ?

Acaba onların eğitiminin bitmesini mi bekliyoruz. Belki eğitimi veren kişi hep aynı oluyordur ve programı önceki grubun bitmesine göre ayarlayacaklardır

Esenboğa başlamış herhalde bu süreçte bir de esenboğa ekibini beklersek işimiz iş
Valla hiç bi şey anlamadım neye göre çağırdıklarından

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.