Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
acaba diğer sınıfların eğitimleri tamamen bittikten sonra mı çağırırlar

Diğer arkadaş vardı, sağlık için arandığında sormuş "nisan ortası, en kötü ihtimalle sarkarsa mayıs başı gibi eğitiminiz başlar demişti ik aradığında" şeklinde cevaplamış İK. Ben de Nisan başı için umutlanıyorum bu cevaptan hareketle. Önümüzdeki hafta inşallah aranırız artık. Forumda diğer başlıklara bi göz gezdirdim, tgs alımlarında da son 1-2 aydır haber bekleyenler, eğitim vs bekleyenler var. Dünya gündemi dolayısıyla havacılık şirketleri biraz ağır mı davranıyorlar acaba diye düşünüyorum.

Diğer arkadaş vardı, sağlık için arandığında sormuş "nisan ortası, en kötü ihtimalle sarkarsa mayıs başı gibi eğitiminiz başlar demişti ik aradığında" şeklinde cevaplamış İK. Ben de Nisan başı için umutlanıyorum bu cevaptan hareketle. Önümüzdeki hafta inşallah aranırız artık. Forumda diğer başlıklara bi göz gezdirdim, tgs alımlarında da son 1-2 aydır haber bekleyenler, eğitim vs bekleyenler var. Dünya gündemi dolayısıyla havacılık şirketleri biraz ağır mı davranıyorlar acaba diye düşünüyorum.
Sağlık için hangi tarihte aranmış o arkadaş acaba. Yakın zamanda mı ?

• Like
Tepkiler: Üye silindi 28888
O kişi benim, 26 martta aranmıştım. Bu 2 hafta içinde maillerimiz gelir diye düşünüyorum. Bizden önce başlayan gruba eğitimlerinden 5 gün önce mail gitmişti.

Güncel bir gelişme, bir haber alan var mı arkadaşlar süreçle alakalı? Önümüzdeki hafta dönüş yapma ihtimalleri nedir sizce

En az 2 hafta önceden bildirmeleri gerekmiyor mu çalışan insanlar nasıl kendisini ayarlayacak ?

En az 2 hafta önceden bildirmeleri gerekmiyor mu çalışan insanlar nasıl kendisini ayarlayacak ?
Bu konuda çok hassas davranılacağını zannetmiyorum. Daha önce de havacılık sektöründe çalışmıştım. Kişisel tecrübeme dayanarak, mail geldiğinde 1-2 hafta içerisinde başlangıç planlanacak şekilde olur. Onların size göre kişisel planlama yapmasındansa, sizin şirketin planına uyabilmeniz beklenir genelde. Sizin için tavsiyem, olası bir senaryoda bir hafta içerisinde işten ayrılabileceğiniz alternatifler üzerine düşünün. Her şey kurala, kitaba göre ilerlemiyor, maalesef.

• Like
Tepkiler: prens

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.