Pozisyon veya İlan Adı
Cadet

dreamxer

Üye
7 Eki 2025
22
2
0
Meslek
Kokpit
arkadaslar selamlar, cade programi icin 7 yıl oncesine ait ''bas agrisi, psikolojik muayene tanisi'' ve deprex20mg ilac mevcut. Bas ağrı şikayetimden dolayı yazilmis ancak ben eczaneden ilacı aldıktan sonra antidepresan olduğunu anlayıp ihtiyacım olmadıgı icin kullanmamistim. Bu durumda nasil bir yol izlemeliyim. Tesekkürler

arkadaslar selamlar, cade programi icin 7 yıl oncesine ait ''bas agrisi, psikolojik muayene tanisi'' ve deprex20mg ilac mevcut. Bas ağrı şikayetimden dolayı yazilmis ancak ben eczaneden ilacı aldıktan sonra antidepresan olduğunu anlayıp ihtiyacım olmadıgı icin kullanmamistim. Bu durumda nasil bir yol izlemeliyim. Tesekkürler
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle, baş ağrısı şikayetinizin psikolojik faktörlere dayalı olduğu düşünüldüğü için bu ilaç yazılmış. Bu ilacı yazan psikiyatri mi yoksa başka bir branş mı

• Like
Tepkiler: dreamxer
@indigo11 merhaba cok tesekkur ederim. Nöroloji hekimi tarafından yazilmis bir tani ve ilac. Oncesinde ayni doktora bas donmesi şikayetiyle gitmiştim ve kan testinde b12 eksikliğim cikmisti iki hafta b12 kullanıp gittim ve bas donmesi durumumu sorduğunda ''bas donmem yok ama ara sıra bas ağrım oluyor'' dedim. ''Öğrenci misin, liseye mi gidiyorsun'' diye sordu. Ondan yola çıkarak sanırım boyle bir tani ve ilac girmiş. Eger hekim tarafından yapilabilecek bir yol biliyorsanız ulaşmam mümkün, fikirlerinizi almak isterim. Yanitiniz icin şimdiden teşekkürler.

@indigo11 merhaba cok tesekkur ederim. Nöroloji hekimi tarafından yazilmis bir tani ve ilac. Oncesinde ayni doktora bas donmesi şikayetiyle gitmiştim ve kan testinde b12 eksikliğim cikmisti iki hafta b12 kullanıp gittim ve bas donmesi durumumu sorduğunda ''bas donmem yok ama ara sıra bas ağrım oluyor'' demistim. O yüzden de boyle bir tani girilmiş bulunmakta. Eger hekim tarafından yapilabilecek bir yol biliyorsanız ulaşmam mümkün, fikirlerinizi almak isterim. Yanitiniz icin şimdiden teşekkürler.
Psikiyatri bölümü ile ilgisi olmadığı için sevindim açıkçası.
Baş ağrınıza bir sebep bulamadığından nöroloji doktorunun yazdığı bir ilaç olması bir avantaj olur diye düşünüyorum.

Fakat yine de sizin durumunuz biraz farklı. Burada beni soru işaretinde bırakan ilaç kullanımı aslında.
Normalde ilaca karşı çok katı bir duruşu var THY'nin. İlk kez karşılaştığım bir durum sizinki. Tahmin ediyorum ki THY hekiminin insiyatifine bağlı olacaktır durumunuz. Şirket psikoloğu/psikiyatristi ile görüşmenizi isteyebilirler bu arada. İlle de olumsuz olur diyemiyorum sizin durumunuza. Sağlık kuruluna bırakabilirler.

Tavsiyem hastaneden epikriz raporunuzu talep edin, farklı bir not düşmüş mü doktor bi bakalım. Eğer sizi olumsuz etkileyecek bir durum değilse ön sağlığa giderken raporu götürürsünüz.

• Like
Tepkiler: dreamxer
Cok tesekkur ederim, cok sag olun. Aslında ben bir uçuş hekimine de başvurdum bu konuyla ilgili. Disaridan pilot alıminda bu kadar kati olmadiklarini ama cadet de daha kati olduklarını söyledi. Ancak bana bunu yazan doktorun psikiyatri olmaması, uzerinden uzun sure gecmesi ve tekrarlanmaması hususlarından dolayı endişelenmemem gerektiğini söyledi ve sizin dediğiniz gibi şirket psikologuna yönlendirebileceklerini söyledi. Maalesef hastane sehir disinda olduğu icin birkaç hafta icinde gidip epikriz almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra sizinle de paylaşayım tekrardan. Cok teşekkürler...

• Like
Tepkiler: indigo11
Cok tesekkur ederim, cok sag olun. Aslında ben bir uçuş hekimine de başvurdum bu konuyla ilgili. Disaridan pilot alıminda bu kadar kati olmadiklarini ama cadet de daha kati olduklarını söyledi. Ancak bana bunu yazan doktorun psikiyatri olmaması, uzerinden uzun sure gecmesi ve tekrarlanmaması hususlarından dolayı endişelenmemem gerektiğini söyledi ve sizin dediğiniz gibi şirket psikologuna yönlendirebileceklerini söyledi. Maalesef hastane sehir disinda olduğu icin birkaç hafta icinde gidip epikriz almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra sizinle de paylaşayım tekrardan. Cok teşekkürler...
Hocam selamlar, biraz önce tesadüfen mesajınızı gördüm. Benim de farklı bir durum için epikriz raporuna ihtiyacım oldu, dilekçe yazıp taratarak hastaneye mail attım ve raporu benimle paylaştılar. Siz de deneyebilirsiniz, belki de şehirdışına gitmenize gerek kalmadan halledebilirsiniz.

Hocam selamlar, biraz önce tesadüfen mesajınızı gördüm. Benim de farklı bir durum için epikriz raporuna ihtiyacım oldu, dilekçe yazıp taratarak hastaneye mail attım ve raporu benimle paylaştılar. Siz de deneyebilirsiniz, belki de şehirdışına gitmenize gerek kalmadan halledebilirsiniz.
Yaa cok ama cok tesekkur ederim hemen deneyeyim. Umarim dönüş yaparlar cok sag olun 🙏🙏🙏

• Like
Tepkiler: Umutson09

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.