Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Hocam selamlar, biraz önce tesadüfen mesajınızı gördüm. Benim de farklı bir durum için epikriz raporuna ihtiyacım oldu, dilekçe yazıp taratarak hastaneye mail attım ve raporu benimle paylaştılar. Siz de deneyebilirsiniz, belki de şehirdışına gitmenize gerek kalmadan halledebilirsiniz.
Merhaba, epikriz raporlarınızı teslim ettiyseniz kaç gün içinde olumlu mail aldınız acaba?

Hocam selamlar, biraz önce tesadüfen mesajınızı gördüm. Benim de farklı bir durum için epikriz raporuna ihtiyacım oldu, dilekçe yazıp taratarak hastaneye mail attım ve raporu benimle paylaştılar. Siz de deneyebilirsiniz, belki de şehirdışına gitmenize gerek kalmadan halledebilirsiniz.
Merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ben bir hastaneyle görüştüm ve eğer hastanede yatış yapmadıysanız epikriz raporunuz olamaz. Onun adi ''Hasta anamnez raporu'' dendi. Sizin aldiginiz belgede de mi o sekilde yaziyor acaba? Hastane gönderdiğim maile donmedi maalesef. Gidip almak zorundayım... En azindan alırken ne istediğimi daha iyi bilmek adına sormak istedim. Teşekkürler.

Merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ben bir hastaneyle görüştüm ve eğer hastanede yatış yapmadıysanız epikriz raporunuz olamaz. Onun adi ''Hasta anamnez raporu'' dendi. Sizin aldiginiz belgede de mi o sekilde yaziyor acaba? Hastane gönderdiğim maile donmedi maalesef. Gidip almak zorundayım... En azindan alırken ne istediğimi daha iyi bilmek adına sormak istedim. Teşekkürler.
Merhaba hocam tekrardan, ben epikriz raporu şeklinde istemiştim. Cuma günü mail attım pazartesi günü gönderdiler. Paylaşılan raporun üstünde "Hasta poliklinik bilgi formu" yazıyor.

Psikiyatri bölümü ile ilgisi olmadığı için sevindim açıkçası.
Baş ağrınıza bir sebep bulamadığından nöroloji doktorunun yazdığı bir ilaç olması bir avantaj olur diye düşünüyorum.

Fakat yine de sizin durumunuz biraz farklı. Burada beni soru işaretinde bırakan ilaç kullanımı aslında.
Normalde ilaca karşı çok katı bir duruşu var THY'nin. İlk kez karşılaştığım bir durum sizinki. Tahmin ediyorum ki THY hekiminin insiyatifine bağlı olacaktır durumunuz. Şirket psikoloğu/psikiyatristi ile görüşmenizi isteyebilirler bu arada. İlle de olumsuz olur diyemiyorum sizin durumunuza. Sağlık kuruluna bırakabilirler.

Tavsiyem hastaneden epikriz raporunuzu talep edin, farklı bir not düşmüş mü doktor bi bakalım. Eğer sizi olumsuz etkileyecek bir durum değilse ön sağlığa giderken raporu götürürsünüz.
Hocam bu gibi durumlarda özellikle farklı branştan yazılan psikiyatrik ilaçlarda kurula bırakma doğrudan işlemiyor doktor ek tektik istiyor örneğin MMPI testi gibi tabi bu ilacın türüne göre reçete türüne ve yazılış tarihine göre değişiyor kurula bırakmak sonraki aşama doktor ben seni eleyeceğim fakat bu kararı ben tek başıma veremem dediği durumlarda kurula bırakıyor o yüzden kurula bırakılanların %95 i elenmeyle sonuçlanıyor doktor geçirme kararını tek başına verebilirken eleme kararını 5 kişiyle verebiliyor buda aslında kuruldan çıkan karar olduğu için elenme sayıları burada olasılık olarak fazla oluyor.

• Like
Tepkiler: gunes
arkadaslar selamlar, cade programi icin 7 yıl oncesine ait ''bas agrisi, psikolojik muayene tanisi'' ve deprex20mg ilac mevcut. Bas ağrı şikayetimden dolayı yazilmis ancak ben eczaneden ilacı aldıktan sonra antidepresan olduğunu anlayıp ihtiyacım olmadıgı icin kullanmamistim. Bu durumda nasil bir yol izlemeliyim. Tesekkürler
Deprex ilacı uçuş emniyetini etkileyen ilaçlar listesinde doktor insiyatifinde olan bir ilaç olarak geçiyor büyük olasılıkla ek tektik isteyebilir ya da geçirebilir.

Deprex ilacı uçuş emniyetini etkileyen ilaçlar listesinde doktor insiyatifinde olan bir ilaç olarak geçiyor büyük olasılıkla ek tektik isteyebilir ya da geçirebilir.
Ay cok tesekkur ederim yanitiniz icin. Ben de su an yoldayım ve dun doktor ile iletişime geçtim. ''Gel en azindan ilac silinmese bile tanıyı düzeltelim, yardimci olurum zaten atla deve degil basit bir durum seninki, tani ağır olsaydı yapamazdım bunu ama bu durumda sana engel olmasını istemem'' dedi. En azindan yani kısmındaki ''bas agrisi, psikiyatrik muayene tanisi'' kismini ''bas agrisi'' olarak değiştirelim diyoruz. Daha iyi olmaz mi sizce? En azindan direkt bas agrisi icin yazildigi düşünülebilir diye düşünüyorum.

Ay cok tesekkur ederim yanitiniz icin. Ben de su an yoldayım ve dun doktor ile iletişime geçtim. ''Gel en azindan ilac silinmese bile tanıyı düzeltelim, yardimci olurum zaten atla deve degil basit bir durum seninki, tani ağır olsaydı yapamazdım bunu ama bu durumda sana engel olmasını istemem'' dedi. En azindan yani kısmındaki ''bas agrisi, psikiyatrik muayene tanisi'' kismini ''bas agrisi'' olarak değiştirelim diyoruz. Daha iyi olmaz mi sizce? En azindan direkt bas agrisi icin yazildigi düşünülebilir diye düşünüyorum.
Bir de benim ''carpinti'' tanim var 3 yıl oncesine ait. Dideral 40mg verilmişti ama ilacı almadım gidip onu da sildireyim diyorum eğer doktor kabul ederse. Etmez ise sizce elenme sebebi midir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.