Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hangi bölümden mezunsunuz? Hangi dilleri biliyorsunuz ve ön yazı yazdınız mı? Emin değilim ama belki bunların etkisi vardır belki. Ben havalimanında iş deneyimimin olmasının, ön yazı yazmamın ve ingilizceye ek olarak rusça bilmemin etkisi olduğunu düşünüyorum
Merhaba ben de dönüş almayanlardan birisiyim maalesef. Kabin memurluğu tecrübem var 10 ay kadar. İki dil biliyorum sizler gibi. Şoklar içerisindeyim

Nasıl geçti? Ne kadar sürüyor tahmini? Işlerimi bitirip ona göre başlayacağım ben de. Herhalde 1 saatten uzun sürmüyordur
O kadar uzun sürmüyor İngilizce sınav sunexpressinkine girdiyseniz daha önce ona oldukça benziyor sistem sorular genelde b1 seviyesinde dinlemede sadece bir kere dinleyebiliyorsunuz speaking ise yanlış hatırlamıyorsam 3 soru var kısaca açıklamanız yeterli oluyor

O kadar uzun sürmüyor İngilizce sınav sunexpressinkine girdiyseniz daha önce ona oldukça benziyor sistem sorular genelde b1 seviyesinde dinlemede sadece bir kere dinleyebiliyorsunuz speaking ise yanlış hatırlamıyorsam 3 soru var kısaca açıklamanız yeterli oluyor
Sunexpress'e daha önce girmedim. Speaking soruları ne tarz geldi? Kendini tanıt gibi mi? Buradan birisine uçağa neler alınmaz diye sorulmuş. Bir de sanırım belli bir süre veriliyormuş. Verilen sürenin altında konuşsak çok dezavantaj oluyor mu acaba? Ben biraz kısa ama net cevap veriyorum genelde. Ve ikinci diliniz varsa bu da test ediliyor mu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.