Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar,

Haberlerde gördüğüm kadarıyla THY yakıt krizi yaşıyormuş.
Bazı uçak seferlerini kapatıp başka yönlendirmeler yapacaklarmış.
Ve savaş bitmek bilmiyor bir türlü anlaşma ülkeler anlaşma yapıp hürmüz boğazını açamadılar.
Görünen o ki yeni alımlar bir süre olmayacak gibi.
Bunlar benim düşüncelerim net bir şey değil.
Dilerseniz kendinize başka bir iş bakın geçici olarak haber gelince ve net bir işbaşı tarihi alınca çıkışınızı yapar girersiniz oraya.

Siz ne zaman evrak vermiştimiz teklif formu imzaladınız mı
18 martta evrak teslimi yaptım. Geçen hafta Aradığımda evraklarınızda herhangi bir problem yok sadece yönetimden haber bekliyoruz iş başı tarihi için dediler. Bekliyorum hala nasip. Siz ne zaman evrak teslimi yaptınız?

18 martta evrak teslimi yaptım. Geçen hafta Aradığımda evraklarınızda herhangi bir problem yok sadece yönetimden haber bekliyoruz iş başı tarihi için dediler. Bekliyorum hala nasip. Siz ne zaman evrak teslimi yaptınız?
Bende 24 martta teslim ettim aynı şekilde bilgi verdiler. Yarın tekrar arayacağım

Anladım hayırlısı olsun . Yarın aradıktan sonra ne söylediklerini aktarabilir misin rica etsem ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.