Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba bana da sadece olumlu olarak dönüş yapıldı bu süreç daha ne kadar uzayacak sadece olumlu olarak sms alıp başka bir dönüş almayanlar var mı bu durumda daha beklemeli miyiz

Arkadaşlar arayıp bilgilendirme isteyelim . Herkese aynı şeyi mi söylüyorlar yoksa farklı mı onu teyit edelim ona göre önümüze bakalım. Süreç çok ama çok uzadı

Merhabalar,
Ben de haber bekliyorum arkadaşlar..Bildiğim kadarıyla şuanda netleşme yok.Mevcut alımları yapabilmek için devam onayı bekleniyo yani konu üst yönetimde.şuan beklemede,devam onayı verildiğinde sırayla aranacak olarak biliyorum

Merhabalar,
Ben de haber bekliyorum arkadaşlar..Bildiğim kadarıyla şuanda netleşme yok.Mevcut alımları yapabilmek için devam onayı bekleniyo yani konu üst yönetimde.şuan beklemede,devam onayı verildiğinde sırayla aranacak olarak biliyorum
Merhaba ne zaman bilgi aldınız acaba umarım çok bekletmezler

Merhaba bugün sizde arayabilir misiniz ben aradım yönetimden bilgi beklediklerini henüz planlamanın netleşmediğini söylediler
Merhaba. Aynı cevabı aldım. Anlamadım sağlık raporu süresi geçiyor. Evrakları teslim ettik bazı evraklarında süresi doluyor. Tekrar tekrar bu işlemleri yapacak mıyız anlamadım. Sonuçta bir ücret veriliyor. Bir an önce dönüş olsa iyi olacak mental olarak. Çalıştığım yere bilgi verdim evrak teslimi yaptıktan sonra çıkış yapacağın diye bu tarafa da mahçup oluyorum. Adamlar hani çıkacaktın süre istedin süre doldu çık dese işsiz kalacağım

Merhaba. Aynı cevabı aldım. Anlamadım sağlık raporu süresi geçiyor. Evrakları teslim ettik bazı evraklarında süresi doluyor. Tekrar tekrar bu işlemleri yapacak mıyız anlamadım. Sonuçta bir ücret veriliyor. Bir an önce dönüş olsa iyi olacak mental olarak. Çalıştığım yere bilgi verdim evrak teslimi yaptıktan sonra çıkış yapacağın diye bu tarafa da mahçup oluyorum. Adamlar hani çıkacaktın süre istedin süre doldu çık dese işsiz kalacağım
Bende öyle istifa verdim ihbarım bile doldu ama yerime birini bulamadılar ondan dolayı hala devam ediyorum sizinle görüsebileceğim bir yer var mı haberlesme adına

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.