Merhaba, paketleme hakkında bir bilgim yok ama diğer Thy iştirak şirketlerine göre bir tık daha kolaydır girmek, çalışma şartları ise ağır

demo süreci olumlu geçtikten sonra kaç gün içinde işe başlatılıyor bilgisi olan var mı

Merhaba, paketleme hakkında bir bilgim yok ama diğer Thy iştirak şirketlerine göre bir tık daha kolaydır girmek, çalışma şartları ise ağır
Hocam selamlar, uçak yükleme alanındaki maaşlar ve çalışma koşulları hakkında bilginiz var mı acaba?

Güncel aşçı yardımcısı maaşı hakkında bilgisi olan var mı ve demoda ne yapar aşçı yardımcısı?

hocam iyi günler. ben doco düşünüyorum şu sıralar ama alım süreci, iş tanımı vs nasıl tavsiye eder misiniz 20 yaşındayım anaokulunda öğretmenlik yapıyorum ama artık iş hayatımı değişmek istiyorum öğretmenliği sildim kafadan. hep bi koşuşturma içindeyim hareketliliğe alışığım velhasıl doco hakkında görüşlerinizi alabilir miyim şimdiden teşekkür ederim

hocam iyi günler. ben doco düşünüyorum şu sıralar ama alım süreci, iş tanımı vs nasıl tavsiye eder misiniz 20 yaşındayım anaokulunda öğretmenlik yapıyorum ama artık iş hayatımı değişmek istiyorum öğretmenliği sildim kafadan. hep bi koşuşturma içindeyim hareketliliğe alışığım velhasıl doco hakkında görüşlerinizi alabilir miyim şimdiden teşekkür ederim
Hocam öncelikle merhaba, apron veya terminal fark etmez doco en zor şirkettir. Adam akıllı bir düzgün iş tanımı olmadığı için mavi yaka işleride size yığarlar. Kısacası zor bir şirket diyebilirim. Ground operation olarak tavsiye edeceğim şirketler Havaş ve Tgs olur. Doco’da bir süre çalışıp Tgs’ye geçmek en mantıklısıdır. Cv doldurmak için okey kariyer için tavsiye etmem

Hocam öncelikle merhaba, apron veya terminal fark etmez doco en zor şirkettir. Adam akıllı bir düzgün iş tanımı olmadığı için mavi yaka işleride size yığarlar. Kısacası zor bir şirket diyebilirim. Ground operation olarak tavsiye edeceğim şirketler Havaş ve Tgs olur. Doco’da bir süre çalışıp Tgs’ye geçmek en mantıklısıdır. Cv doldurmak için okey kariyer için tavsiye etmem
docoda çalışanları bile almıyormuş ya tgs. şartları iyice mi zorlaştı kayırma iddiası mi arttı artık ne olduysa. docoya dayanılır mı örneğin şu anda öğretmenlik yaptığım okuldan memnun değilim istifa edip doco çağırdığında gitsem pişman olur muyum olmaz mıyım hiç kestiremiyorum. shui diplomasını aldığımda havaş ya da çelebi düşünüyorum tgs zor olduğu için. bakalım nasip. teşekkürler bilgileriniz için

Hocam Do&Co'da çalışan birisi ileride farklı bir iştirak olan TSS'ye geçebilir mi?

Doco uçak yükleme işcisi olarak işe başlayacağım burada yazılanları okuyunca terettüd ettim açıkcası birde doco hangi bankaya yatırıyor maaşı bilgisi olan varmı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.