peki bu izin olayı 2+2+2 şeklinde oluyor değil mi gece sabahçi öğlenci şeklinde 3 vardiya 2 gün izin ise üst üste mi oluyor yoksa farklı günlerdr ayrı ayrı şeklinde mi
Hocam 2 gün çalıştıktan sonra vardiya değiyor bu değişimden dolayı +8 saat kazanıyoruz ama son gün gece olduğu için bu 8 saat’i kaybediyoruz 2 gün izin ama 1.5 gün yapıyormuşuz gibi düşün. Bence daha iyi uyumak için güzel zaman oluyor.

Hocam 2 gün çalıştıktan sonra vardiya değiyor bu değişimden dolayı +8 saat kazanıyoruz ama son gün gece olduğu için bu 8 saat’i kaybediyoruz 2 gün izin ama 1.5 gün yapıyormuşuz gibi düşün. Bence daha iyi uyumak için güzel zaman oluyor.
yani misal hocam şöyle bir durum olmaz değil mi sallıyorum 07.00 ds başladım 15.00 da işim bitti aynı gün 23 vardiyasına gitme durumu yaşanabiliyor mu kusura bakma dedigim gibi çok soru sordum sanada

yani misal hocam şöyle bir durum olmaz değil mi sallıyorum 07.00 ds başladım 15.00 da işim bitti aynı gün 23 vardiyasına gitme durumu yaşanabiliyor mu kusura bakma dedigim gibi çok soru sordum sanada
Hocam şöyle oluyor 7-15 attım diyelim 2 gün, vardiya değişiyor 15-23 vardiyasına geçiyorsun böylelikle ertesi gün 7’de gelmek yerin 15.00’da geleceğim için +8 saat kazanıyorum

yani misal hocam şöyle bir durum olmaz değil mi sallıyorum 07.00 ds başladım 15.00 da işim bitti aynı gün 23 vardiyasına gitme durumu yaşanabiliyor mu kusura bakma dedigim gibi çok soru sordum sanada.
Hocam birazdan uyuyacam zaten, cevap alman zor olur fırsat varken sor :D

Aynen bu off günü ertesi gün kullanmıyorsun ama biriktiyorsun sonrasında hangi gün kullanacağın sana kalmış.
tamamdır hocam birde eğitimden sonra oryantasyon mu oluyor lounge büyük bir yer nasıl başlatıyorlar azcık burdan da bilgi verebilirsen çok memnun kalırım valla sağolasın

tamamdır hocam birde eğitimden sonra oryantasyon mu oluyor lounge büyük bir yer nasıl başlatıyorlar azcık burdan da bilgi verebilirsen çok memnun kalırım valla sağolasın
1 gün sürüyor oryantasyon alan büyük ama 1 haftada çözersin max. Demel alanını merkez al yolları oraya göre kodlarsan kolay olur ben öyle yaptım ilk zamanlar. Seni zaten tecrübeli personelin yanına verirler hızlıca çözersin mevzuyu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.