Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Açıkçası ben bir yer ile görüştüm şimdilik apart ancak şu an önceliğim sağlık raporu. Onu aldıktan sonra kalacak yeri kesinleştireceğim.
Anladım bende bugün raporu hallettim. Pasaport hakkında bir bilginiz var mı şuan almam gerekiyor mu benim pasaportum yok henüz de :(

Arkadaşlar güzergah ile ilgili bir mail gönderecekler mi neye göre kalacak yer bakmalıyım bilemedim açıkçası :(

Açıkçası ben bir yer ile görüştüm şimdilik apart ancak şu an önceliğim sağlık raporu. Onu aldıktan sonra kalacak yeri kesinleştireceğim.
siz ne zaman alacaksiniz saglik raporu? ben de cuma gidecegim baska sehirde oldugu icin ancak o tarihe alabildim bu hafta tamamlamamiz gerekiyor sanirim bunu

siz ne zaman alacaksiniz saglik raporu? ben de cuma gidecegim baska sehirde oldugu icin ancak o tarihe alabildim bu hafta tamamlamamiz gerekiyor sanirim bunu
12si için randevu aldım shgm üzerinden gitti en uzak yerdeki hastaneye atama yaptı sağ olsun. Şehir dışından gelicem bir de metroyle bir sürü aktarma yapacağım sabahın köründe.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.