Forumda kendimizi ifşa etmeyelim hocamEvet. Benim avantajım servis güzergahı ve İngilizceye ek olarak Farsça bilmem. Ayrıca tabiki havacılık alanında az da olsa tecrübe sahibi olmamdı. Adınızı öğrenebilir miyim?
Forumda kendimizi ifşa etmeyelim hocamEvet. Benim avantajım servis güzergahı ve İngilizceye ek olarak Farsça bilmem. Ayrıca tabiki havacılık alanında az da olsa tecrübe sahibi olmamdı. Adınızı öğrenebilir miyim?
Forumda kendimizi ifşa etmeyelim hocam
Haklısın. Acaba yarın arayıp tekrar bilgi verirler mi? Size tam olarak ne dendi bugün?Forumda kendimizi ifşa etmeyelim hocam![]()
Banada aynı şeyleri söyledi ama yani net de değildi alındık mı son aşama mı hiç belli değil. Neyse yarın büyük ihtimalle tekrar dönüş sağlayacaklardır. Yani dediğiniz gibi haftaya belge sağlık raporu vs. toplarız. Hakkımızda hayırlısı. Bir gelişme olursa haber edin lütfen. İyi geceler dilerim.Buse hanım aradı süreciniz şuana kadar olumlu işkurla birlikte yürütüyoruz bu işe alımı dedi ardından tam olarak ne dedi hatırlayamadım son olarak işkura ileteceğiz tc'nizi gibi bir şey söyledi sanırım sonra sizi tekrar bilgilendireceğiz diyerek kapattı.. Haftaya belge toplamaya başlarız gibime geliyor
Hocam merhaba bugün hiç haber aldınız mı?Buse hanım aradı süreciniz şuana kadar olumlu işkurla birlikte yürütüyoruz bu işe alımı dedi ardından tam olarak ne dedi hatırlayamadım son olarak işkura ileteceğiz tc'nizi gibi bir şey söyledi sanırım sonra sizi tekrar bilgilendireceğiz diyerek kapattı.. Haftaya belge toplamaya başlarız gibime geliyor
hayır.. pazartesi diye tahmin ediyorum. siz haber aldınız mı ?Hocam merhaba bugün hiç haber aldınız mı?
Yok bende almadımhayır.. pazartesi diye tahmin ediyorum. siz haber aldınız mı ?
haftasonu arayacaklarını düşünmüyorum pazartesiye kaldı.. süreç gerçekten uzun daha eğitim var acaba kaç hafta sürüyorYok bende almadım
Eğer olursa haftaya sözleşme süreçleri, belgeler, sonraki hafta Eğitim ve bi sonraki hafta iş başıhaftasonu arayacaklarını düşünmüyorum pazartesiye kaldı.. süreç gerçekten uzun daha eğitim var acaba kaç hafta sürüyor
hocam bir gelişme var mı ? aranmadım henüzEğer olursa haftaya sözleşme süreçleri, belgeler, sonraki hafta Eğitim ve bi sonraki hafta iş başı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.