Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar bilgilendirici mesajınız için teşekkürler öncelikle. Ben de sizin söylediğiniz tarihte ve hibrit olarak yolcu hizmetleri mülakatına katıldım sanırım aynı istasyonda katıldık mülakata,siz hangi şehirden katılım sağladınız acaba öğrenebilir miyim
rica ederim. Van için başvuru yapmıştım. Sizinde Van sanırım Erzurum'da olabilir aynı tarihler arasında Erzurum'da mülakat yapıldığını okumuştum.

rica ederim. Van için başvuru yapmıştım. Sizinde Van sanırım Erzurum'da olabilir aynı tarihler arasında Erzurum'da mülakat yapıldığını okumuştum.
Evet Van benim de doğrudur. Ama maalesef bana kurul mülakatından sonra ingilizce mülakatı adına herhangi bir geri dönüş sağlanmadı çok üzgünüm sanırım elendim

Evet Van benim de doğrudur. Ama maalesef bana kurul mülakatından sonra ingilizce mülakatı adına herhangi bir geri dönüş sağlanmadı çok üzgünüm sanırım elendim
Kurul Mülakatında Servis konusunda neler konuştunuz Ev adresinizi söyledikten sonra mutlaka servis güzergahında olup olmadığına dair bir muhabbet geçiyor çünkü.. Çelebi için servis güzergahı önemli bir nokta.

Uygundu güzergahta sorun yoktu yani merkezde evim çünkü
yaşınız okul durumunuz askerlik durumunuz gibi sorularda etki edebiliyor. Merkezi konumdan kastım bildiğiniz gibi Cumhurriyet caddesi ve Maraş caddesine oldukça yakın yerler merkezi sayılıyor sizin adresini buralara yakın mı ?

yaşınız okul durumunuz askerlik durumunuz gibi sorularda etki edebiliyor. Merkezi konumdan kastım bildiğiniz gibi Cumhurriyet caddesi ve Maraş caddesine oldukça yakın yerler merkezi sayılıyor sizin adresini buralara yakın mı ?
Evet marasta lokman hekime çok yakınım askerlik durumum da yok zaten,yaşım da 22

Evet marasta lokman hekime çok yakınım askerlik durumum da yok zaten,yaşım da 22
Servis güzergahında sorun yok. Askerlik durumunuz tecilli yakın olduğu için olabilir mi diye düşünüyorum. İngilizce seviyenizi ne olarak belirttiniz ? Mutlaka kriterlere uymayan bir durum vardır veya yedek olarakta tutuluyor olabilirsiniz sıra henüz size gelmemişte olabilir

Servis güzergahında sorun yok. Askerlik durumunuz tecilli yakın olduğu için olabilir mi diye düşünüyorum. İngilizce seviyenizi ne olarak belirttiniz ? Mutlaka kriterlere uymayan bir durum vardır veya yedek olarakta tutuluyor olabilirsiniz sıra henüz size gelmemişte olabilir
İngilizce seviyemi sormadılar sanırım cvde belirttiğim için, genel olarak şirket hakkında bilgi verdiler ben de okuduğum bölümü yaşımı söyledim ev adresimi bide, kapanışta da haftaya duruma göre İngilizce mülakatla seviye belirleme mülakatı olabilir dediler bu kadar

İngilizce seviyemi sormadılar sanırım cvde belirttiğim için, genel olarak şirket hakkında bilgi verdiler ben de okuduğum bölümü yaşımı söyledim ev adresimi bide, kapanışta da haftaya duruma göre İngilizce mülakatla seviye belirleme mülakatı olabilir dediler bu kadar
CV'de belirtmeme rağmen bana ingilizce seviyemi sordular. Sanırım kendilerince bazı koşulları sizin karşılamadığınızı düşünmüş olabilirler.. Yedek mevzusu var ayrıca hafta henüz bitmedi bu hafta bitimine kadar sabırla bekleyin..

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.