Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben mail ile aldim hic gorusme olmadi sınavdan sonra istasyon mudur ile gorusuyo mu ki onceki surecte oyle olmadi benim

Evet son aşamada görüşülüyor
Arkadaşlar karıştı konu. İsimsizbiri siz online testi geçemediğimiz için olumsuz olduğu için istasyon müdürü sizinle görüşmez. Ancak bu arkadaş tüm süreci geçmiş ve en son kurul mülakatında istasyon müdürü ile görüşme sağlamış. Olay bundan ibaret.

Arkadaşlar karıştı konu. İsimsizbiri siz online testi geçemediğimiz için olumsuz olduğu için istasyon müdürü sizinle görülmez. Ancak bu arkadaş tüm süreci geçmiş ve en son kurul mülakatında istasyon müdürü ile görüşme sağlamış. Olay bundan ibaret.
Evet teşekkürler 🙏siz şu an çalıyor musunuz peki sakıncası yoksa

Evet teşekkürler 🙏siz şu an çalıyor musunuz peki sakıncası yoksa
Yok ben geçen alımda sizin gibi son aşamaya geldim fakat elediler. Şimdi yine başvurdum sanırsam süreç yakın olduğu için beni sürece tekrar dahil etmediler.

Yok ben geçen alımda sizin gibi son aşamaya geldim fakat elediler. Şimdi yine başvurdum sanırsam süreç yakın olduğu için beni sürece tekrar dahil etmediler.
Ben şimdi eski mesajlara baktım da siz iskur tarafından aranmissiniz nasıl oldu da olumsuz sonuçlandı ¿

Ben şimdi eski mesajlara baktım da siz iskur tarafından aranmissiniz nasıl oldu da olumsuz sonuçlandı ¿
İŞKUR'dan aranmadım sanırım Çelebi istanbul genel müdürlüğünden arandım TC istendi ve İŞKUR kayıtları için aradık dediler son görüşmede istasyon müdürü Selçuk bey vardı sanırım onun kararı son aşamada elemeler. Bir hafta sonra arandım olumsuz diye. Halbuki bu bölüm mezunuyum Farsça inglizcem gerekli donanımlar servis güzergahı gb. Herşeyimle uygun olduğunu düşündüm. Ama olmadı nasip değildi belkide o sıralarda işe giren biri istifa etmiş zaten bu forumda gördüm. Ona danışabilirsiniz genel olarak da

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.