Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yani mantıken zaten dil becerisi okadar iyi olan çelebi yerine kabinde şansını dener ama çelebide bi tık torpilde döndüğü için elemek için her türlü yolu denerler
Aynen öyle, kız kardeşim kabin memuru ajette onun sınavı bile bu kadar aşamalı ve zor değildi. Ben de havacılık mezunuyum ama çelebi daha zor. Üstelik stajımı bile bu başvurduğum istasyonda yaptım, referans olabilecek bir sürü arkadaşım var. Ama ingilizce seviyem sanırım yeterli olmayacak ümidimi kaybettim

Aynen öyle, kız kardeşim kabin memuru ajette onun sınavı bile bu kadar aşamalı ve zor değildi. Ben de havacılık mezunuyum ama çelebi daha zor. Üstelik stajımı bile bu başvurduğum istasyonda yaptım, referans olabilecek bir sürü arkadaşım var. Ama ingilizce seviyem sanırım yeterli olmayacak ümidimi kaybettim
ben de ajetten mülakatları geçip sağlıktan elenmiştim bu kadar ne online sınavı zordu nede mülakatları şimdi ablam ve kuzenim ajet ve Pegasustalar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.