Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
girmedim siz girdiniz mi? acaba bu mülakatta yeterli görülürsek mi girebiliyoruz yoksa ikisinin mi ortalaması alınıyor benim için iyi geçmedi çünkü heyecandan anladıklarıma da anlamadım dedim
Hayır ona da girmen gerekiyor oda baya etkiliyor olumsuz düşünme bence kimse şakır şakır konuşmuyordur emin ol ben havalimanında Tgs de çalıştım orda bile konuşamayan insanlar vardı olumsuz düşünüp yapay zeka sınavına girmemezlik yapma sakın

• Like
Tepkiler: ddkkccbb
Hayır ona da girmen gerekiyor oda baya etkiliyor olumsuz düşünme bence kimse şakır şakır konuşmuyordur emin ol ben havalimanında Tgs de çalıştım orda bile konuşamayan insanlar vardı olumsuz düşünüp yapay zeka sınavına girmemezlik yapma sakın
Anladım çok teşekkür ederim bilgi için. Aşırı heyecanlandım ve bunu dile getirdim mesela motivasyon kaynağın ne sorusunu anladım cevabını da biliyorum ama cevaplayamadım ve 2 tane daha vardı cevaplayamadığım toplamda 7-8 tane soruldu umarım onlar için yeterli olmuştur size de başarılar dilerim hiç heyecan yapmayın dicem ama ister istemez oluyor

Anladım çok teşekkür ederim bilgi için. Aşırı heyecanlandım ve bunu dile getirdim mesela motivasyon kaynağın ne sorusunu anladım cevabını da biliyorum ama cevaplayamadım ve 2 tane daha vardı cevaplayamadığım toplamda 7-8 tane soruldu umarım onlar için yeterli olmuştur size de başarılar dilerim hiç heyecan yapmayın dicem ama ister istemez oluyor
Cevap vermen için zaman tanıyorlarmış peki yoksa hızlı bi cevap mi bekliyorlardı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.