Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba çıktım şimdi görüşmeden güzel geçti Buse hanım çok tatlıydı güzel sohbet ettik harekatı neden düşünmüyorsun daha önce çalışmışsın tarzı konuştuk bu akşam geç saatte de olsa olumlu olumsuz döneceğini söyledi yarında online İngilizce mülakat olucak dedi
Merhaba çıktım şimdi görüşmeden güzel geçti Buse hanım çok tatlıydı güzel sohbet ettik harekatı neden düşünmüyorsun daha önce çalışmışsın tarzı konuştuk bu akşam geç saatte de olsa olumlu olumsuz döneceğini söyledi yarında online İngilizce mülakat olucak dedi
Anladım teşekkürler bana da neden harekat düşünmüyorsun demişti açıklamıştım bende. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım olumlu olur bizim için bana herhangi bir bilgi verilmedi ondan sordum

Anladım teşekkürler bana da neden harekat düşünmüyorsun demişti açıklamıştım bende. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım olumlu olur bizim için bana herhangi bir bilgi verilmedi ondan sordum
Yani bana bu gece geç saatte de olsa dönüş yapacağını söyledi bi sorun olursa iletişime geçersin dediler işte yarın sınavdaki İngilizce seviyemin önemli olduğunu söyledi deneme süreci bittikten sonra dil içinde prim alacağımı bundan dolayı bilgi verdi

Yani bana bu gece geç saatte de olsa dönüş yapacağını söyledi bi sorun olursa iletişime geçersin dediler işte yarın sınavdaki İngilizce seviyemin önemli olduğunu söyledi deneme süreci bittikten sonra dil içinde prim alacağımı bundan dolayı bilgi verdi
Bana da bundan sonra ingilizce öğretmeniyle kısa bi görüşme yapacaksın dedi ingilizce seviyemi sordu bizim için yeterli dedi ama ne zaman haber gelir bilgi vermediler bugün güzel haberler alacağımızı umuyorum :)

Sizin hangi il içindi ve ne soruldu ingilizce olarak

Merhaba neler sordular İngilizce de acaba nasıl ilerledi
Merhaba Hatay için part time ingilizce olarak daha önce yurt dışına çıktınız mi çıkmadıysanız nereye çıkmak isterdiniz, neden o ülke, stresli durumlarda nasıl baş edersin, dün ne yaptığını anlatır mısın, neden havacılık başvurusuna tıkladın, gelecekte kendini nerede görüyorsun vs

Merhaba Hatay için part time ingilizce olarak daha önce yurt dışına çıktınız mi çıkmadıysanız nereye çıkmak isterdiniz, neden o ülke, stresli durumlarda nasıl baş edersin, dün ne yaptığını anlatır mısın, neden havacılık başvurusuna tıkladın, gelecekte kendini nerede görüyorsun vs
Teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.