Ben önce ingilizce sonra türkçeye girdim. İngilizce olumlu geçtiğini için türkçe mülakata davet aldım. Yani ingilizceden sonra direk işe giriş bir durum söz konusu olmadı. Bu doğrultuda bilgi verirken daha sağlıklı aktarımlar yapmanızı rica ederim :)
Ben de önce Türkçe sonra İngilizceye girdim, kendi tecrübelerime dayanarak yanlış söylediğim bir şey olduğunu düşünmüyorum herhangi bir yanlış bilgi de vermedim :)

• Like
Tepkiler: melisa123
Ben önce ingilizce sonra türkçeye girdim. İngilizce olumlu geçtiğini için türkçe mülakata davet aldım. Yani ingilizceden sonra direk işe giriş bir durum söz konusu olmadı. Bu doğrultuda bilgi verirken daha sağlıklı aktarımlar yapmanızı rica ederim :)
Mülakatta neler sordular acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.