S
skyborne
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar yarın ingilizce mülakatım var çelebide daha önce ingilizce mülakatına hiç girmedim ne gibi sorular soruyorlar bilenler yazabilir mi.
Online sınava ne zaman girdinArkadaşlar yarın ingilizce mülakatım var çelebide daha önce ingilizce mülakatına hiç girmedim ne gibi sorular soruyorlar bilenler yazabilir mi.
Merhaba dün dönüş yaptılar.Merhaba İstanbul yhm için mi ne zaman dönüş aldınız ben de başvuralı uzun zaman oldu da
2 hafta önce girdimOnline sınava ne zaman girdin
öncelikle nasılsın diye başlıyor sonrasında geçmişe ve geleceğe yönelik sorular soruyor. Mesela bana kendini tanıt demedi ama ben dolaylı yoldan tanıtmak zorunda kaldım öyle bir soru sormuştu çünkü. İşte geçen hafta ne yaptın? gelecek hafta ne yapacaksın? Kitap okumayı seviyor musun diyor mesela evet dersen en son okuduğun kitap neydi diyor bana böyle sormuştu. Geçen sene ne yaptığımı sormuştu ve 1 2 tane de ingilizce seviyesi nispeten yüksek sorular soruyor.Arkadaşlar yarın ingilizce mülakatım var çelebide daha önce ingilizce mülakatına hiç girmedim ne gibi sorular soruyorlar bilenler yazabilir mi.
Teşekkür ederim direk ingilizcemi başladılar sizde konuşmaya yoksa türkçe başlayip ingilizceye mi döndüleröncelikle nasılsın diye başlıyor sonrasında geçmişe ve geleceğe yönelik sorular soruyor. Mesela bana kendini tanıt demedi ama ben dolaylı yoldan tanıtmak zorunda kaldım öyle bir soru sormuştu çünkü. İşte geçen hafta ne yaptın? gelecek hafta ne yapacaksın? Kitap okumayı seviyor musun diyor mesela evet dersen en son okuduğun kitap neydi diyor bana böyle sormuştu. Geçen sene ne yaptığımı sormuştu ve 1 2 tane de ingilizce seviyesi nispeten yüksek sorular soruyor.
Direkt ingilizce başlıyorsun, Hello (ismin) diye giriyor konuya sonra nasılsın vsvs diye devam ediyor.Teşekkür ederim direk ingilizcemi başladılar sizde konuşmaya yoksa türkçe başlayip ingilizceye mi döndüler
kolay diye duydum. Mülakata bir ingilizce öğretmeni girecek. güçlü yönlerin zayıf yönlerin, kış insanı mısın yaz insanı mısın? vs vs.Arkadaşlar yarın ingilizce mülakatım var çelebide daha önce ingilizce mülakatına hiç girmedim ne gibi sorular soruyorlar bilenler yazabilir mi.
Merhaba online sınava ne zaman girdinizArkadaşlar valla sınavda zorlandım biraz 5 6 soruya cevap verebildim sadece diğerlerini sadece anladım çok cevap veremedim karşımdaki hanımefendi çok akıcı konuşuyordu 1 2 soruyu anlayamadım tekrar etmesini istedim. Yani olumsuz olucak sanırım![]()
Merhaba Online sınava 14 ocakta girdimMerhaba online sınava ne zaman girdiniz
Bu mülakat olumlu olduğunda işe alınıyor muyuz yoksa başka bir aşama daha var mı acaba biliyor musunuz?Direkt ingilizce başlıyorsun, Hello (ismin) diye giriyor konuya sonra nasılsın vsvs diye devam ediyor.
merhaba ingilizce mülakattan sonra olumlu olursa eğer işe giriş oluyor direkt.Bu mülakat olumlu olduğunda işe alınıyor muyuz yoksa başka bir aşama daha var mı acaba biliyor musunuz?
İngilizce online speaking mülakatından olumlu dönüş aldıktan sonra türkçe online mülakat aşamasına geçilmiyor mu? Emin misiniz direkt işe giriş olduğuna.merhaba ingilizce mülakattan sonra olumlu olursa eğer işe giriş oluyor direkt.
önce türkçe sonra ingilizce yapılıyorİngilizce online speaking mülakatından olumlu dönüş aldıktan sonra türkçe online mülakat aşamasına geçilmiyor mu? Emin misiniz direkt işe giriş olduğuna.