skyborne

Üye
20 Ocak 2025
23
2
30
Arkadaşlar yarın ingilizce mülakatım var çelebide daha önce ingilizce mülakatına hiç girmedim ne gibi sorular soruyorlar bilenler yazabilir mi.

Arkadaşlar yarın ingilizce mülakatım var çelebide daha önce ingilizce mülakatına hiç girmedim ne gibi sorular soruyorlar bilenler yazabilir mi.
öncelikle nasılsın diye başlıyor sonrasında geçmişe ve geleceğe yönelik sorular soruyor. Mesela bana kendini tanıt demedi ama ben dolaylı yoldan tanıtmak zorunda kaldım öyle bir soru sormuştu çünkü. İşte geçen hafta ne yaptın? gelecek hafta ne yapacaksın? Kitap okumayı seviyor musun diyor mesela evet dersen en son okuduğun kitap neydi diyor bana böyle sormuştu. Geçen sene ne yaptığımı sormuştu ve 1 2 tane de ingilizce seviyesi nispeten yüksek sorular soruyor.

öncelikle nasılsın diye başlıyor sonrasında geçmişe ve geleceğe yönelik sorular soruyor. Mesela bana kendini tanıt demedi ama ben dolaylı yoldan tanıtmak zorunda kaldım öyle bir soru sormuştu çünkü. İşte geçen hafta ne yaptın? gelecek hafta ne yapacaksın? Kitap okumayı seviyor musun diyor mesela evet dersen en son okuduğun kitap neydi diyor bana böyle sormuştu. Geçen sene ne yaptığımı sormuştu ve 1 2 tane de ingilizce seviyesi nispeten yüksek sorular soruyor.
Teşekkür ederim direk ingilizcemi başladılar sizde konuşmaya yoksa türkçe başlayip ingilizceye mi döndüler

kolay diye duydum. Mülakata bir ingilizce öğretmeni girecek. güçlü yönlerin zayıf yönlerin, kış insanı mısın yaz insanı mısın? vs vs.
Kekelemeden temizce ve akıcı bir şekilde cevap ver ve karşındaki hocayı ingilizce bildiğine ikna et. Geçersin.

Ingilizce mulakattan donus alan oldu mu olumlu olumsuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.