ÇELEBİ Çelebi Ingilizce Mülakat Sorular

• Konbuyu başlatan skyborne
  • Başlangıç tarihi
S

skyborne

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar yarın ingilizce mülakatım var çelebide daha önce ingilizce mülakatına hiç girmedim ne gibi sorular soruyorlar bilenler yazabilir mi.

H

havalihavaci

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba İstanbul yhm için mi ne zaman dönüş aldınız ben de başvuralı uzun zaman oldu da

A

anoni3637

W

white290

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar yarın ingilizce mülakatım var çelebide daha önce ingilizce mülakatına hiç girmedim ne gibi sorular soruyorlar bilenler yazabilir mi.
öncelikle nasılsın diye başlıyor sonrasında geçmişe ve geleceğe yönelik sorular soruyor. Mesela bana kendini tanıt demedi ama ben dolaylı yoldan tanıtmak zorunda kaldım öyle bir soru sormuştu çünkü. İşte geçen hafta ne yaptın? gelecek hafta ne yapacaksın? Kitap okumayı seviyor musun diyor mesela evet dersen en son okuduğun kitap neydi diyor bana böyle sormuştu. Geçen sene ne yaptığımı sormuştu ve 1 2 tane de ingilizce seviyesi nispeten yüksek sorular soruyor.

S

skyborne

HavaPersonel.Com
öncelikle nasılsın diye başlıyor sonrasında geçmişe ve geleceğe yönelik sorular soruyor. Mesela bana kendini tanıt demedi ama ben dolaylı yoldan tanıtmak zorunda kaldım öyle bir soru sormuştu çünkü. İşte geçen hafta ne yaptın? gelecek hafta ne yapacaksın? Kitap okumayı seviyor musun diyor mesela evet dersen en son okuduğun kitap neydi diyor bana böyle sormuştu. Geçen sene ne yaptığımı sormuştu ve 1 2 tane de ingilizce seviyesi nispeten yüksek sorular soruyor.
Teşekkür ederim direk ingilizcemi başladılar sizde konuşmaya yoksa türkçe başlayip ingilizceye mi döndüler

W

white290

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim direk ingilizcemi başladılar sizde konuşmaya yoksa türkçe başlayip ingilizceye mi döndüler
Direkt ingilizce başlıyorsun, Hello (ismin) diye giriyor konuya sonra nasılsın vsvs diye devam ediyor.

havacılıkyönetimi07

havacılıkyönetimi07

kolay diye duydum. Mülakata bir ingilizce öğretmeni girecek. güçlü yönlerin zayıf yönlerin, kış insanı mısın yaz insanı mısın? vs vs.
Kekelemeden temizce ve akıcı bir şekilde cevap ver ve karşındaki hocayı ingilizce bildiğine ikna et. Geçersin.

S

sparkle

Ingilizce mulakattan donus alan oldu mu olumlu olumsuz

S

skyborne

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar valla sınavda zorlandım biraz 5 6 soruya cevap verebildim sadece diğerlerini sadece anladım çok cevap veremedim karşımdaki hanımefendi çok akıcı konuşuyordu 1 2 soruyu anlayamadım tekrar etmesini istedim. Yani olumsuz olucak sanırım 😔

S

skyborne

HavaPersonel.Com
İnşallah sizler için hayırlısı olur

A

anoni3637

Arkadaşlar valla sınavda zorlandım biraz 5 6 soruya cevap verebildim sadece diğerlerini sadece anladım çok cevap veremedim karşımdaki hanımefendi çok akıcı konuşuyordu 1 2 soruyu anlayamadım tekrar etmesini istedim. Yani olumsuz olucak sanırım 😔
Merhaba online sınava ne zaman girdiniz

A

azraa

HavaPersonel.Com
online sınavda sorun yaşayan oldu mu?sınavın daha ilk sorularını çözmüşken sistem beni attı ve sınavım tamamlandı olarak gözüktü.Mail attım daha dönüş alamadım.Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı yoksa tek bende mi oldu?

N

Nur450

HavaPersonel.Com
Direkt ingilizce başlıyorsun, Hello (ismin) diye giriyor konuya sonra nasılsın vsvs diye devam ediyor.
Bu mülakat olumlu olduğunda işe alınıyor muyuz yoksa başka bir aşama daha var mı acaba biliyor musunuz?

M

mettyundeffy

HavaPersonel.Com
merhaba ingilizce mülakattan sonra olumlu olursa eğer işe giriş oluyor direkt.
İngilizce online speaking mülakatından olumlu dönüş aldıktan sonra türkçe online mülakat aşamasına geçilmiyor mu? Emin misiniz direkt işe giriş olduğuna.

M

mettyundeffy

HavaPersonel.Com
Ben önce ingilizce sonra türkçeye girdim. İngilizce olumlu geçtiğini için türkçe mülakata davet aldım. Yani ingilizceden sonra direk işe giriş bir durum söz konusu olmadı. Bu doğrultuda bilgi verirken daha sağlıklı aktarımlar yapmanızı rica ederim :)

Konuyu okuyanlar;