Pozisyon veya İlan Adı
çelebi yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
rica ederim başarılarr. siz yine de hazırlıklı olun çünkü bize de mülakatta yapay zeka ile ilgili bir şey söylenmemişti
Tamamdır hocam, İngilizce kısmını ben pek dert etmiyorum da yapay zeka kısmı siz söylemeseniz sürpriz olacaktı gerçekten ilginç yani o kadar da konuştular bir de

Tamamdır hocam, İngilizce kısmını ben pek dert etmiyorum da yapay zeka kısmı siz söylemeseniz sürpriz olacaktı gerçekten ilginç yani o kadar da konuştular bir de
belki de olmaz yapay zeka çünkü her şehir için farklılık gösterebiliyor. Bana da türkçe mülakatta şey demişlerdi bundan sonra ing öğretmeniyle mülakat olacak diye sonra öğrendim ki yapay zeka da var

• Like
Tepkiler: bubuf
Hocam bu bahsettiklerinizden bahsedilmedi bize ya kimlere bahsedilmiş ki? Bir İngilizce bir genel yetenek sınavı olduk, cuma günü online İngilizce mülakatı olacak. İngilizce mülakatından başarılı olanlar Türkçe mülakata alınacak ardından işte referans aşaması belgeler falan teslim edilip 4 Mayıs'ta eğitimlerin bir aksilik olmazsa başlanacağından bahsedildi. Bunları kim dedi ki size?
Merhabalar 4 mayısta eğitim başlayacağı bilgisi memur bilgilendirme toplantısında mı verildi acaba,istasyon Iga mıydı ?Teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar 4 mayısta eğitim başlayacağı bilgisi memur bilgilendirme toplantısında mı verildi acaba,istasyon Iga mıydı ?Teşekkür ederim şimdiden
Bir önceki yanıtta eklemeyi unutmuşum ama planlanan bu şekilde siyasi bir şey olur falan takvim değişe de bilir diye eklediler ama

• Like
Tepkiler: Mel123

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.