Anladım hocam hakkımızda hayırlısı olsun umarım hepimizin gönlüne göre olur.Zorlukları nasıldı peki online sınav kadar zor muydu,az çok ingilizce konuşabilen birisi yapabilir mi.Akıcı konuşma bekliyorlar mıydı ?

Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz (bir tanıdığı olmayanlar) ben de eski çalıştığım şirketin dahi sınavına tekrar girmek durumunda kaldım boşta kalmamak için. Tgs işçi alacakmış lakin ilan açmadı birileri elden cv vermiş. Diğer bir şirket için de bodrum için aynı söylentiler dönüyor ne kadar doğru bilmiyorum ben de bundan yana muzdaribim. Hakkımızda hayırlısı olsun şanssız olduğunu düşünme. Belki olmayışı bizim için daha hayırlıdır bilemeyiz.
Mülakattan ne kadar süre sonra dönüş yaptıklarını hatırlıyor musunuz

Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz (bir tanıdığı olmayanlar) ben de eski çalıştığım şirketin dahi sınavına tekrar girmek durumunda kaldım boşta kalmamak için. Tgs işçi alacakmış lakin ilan açmadı birileri elden cv vermiş. Diğer bir şirket için de bodrum için aynı söylentiler dönüyor ne kadar doğru bilmiyorum ben de bundan yana muzdaribim. Hakkımızda hayırlısı olsun şanssız olduğunu düşünme. Belki olmayışı bizim için daha hayırlıdır bilemeyiz.
pumpkin şu an çalışıyor musun peki şirkette

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.