Marcusrashford
HavaPersonel.Com
Bodrum-Milas, genel yetenek, ingilizce sınavı yeni oldu ama dönüş alan oldu mu bugün içinde veya dönüş olunca yazabilir misiniz.
dun girdim bende online teste bugün arayıp tc mi sorup kapattilar anlamadim bakicaz
Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz (bir tanıdığı olmayanlar) ben de eski çalıştığım şirketin dahi sınavına tekrar girmek durumunda kaldım boşta kalmamak için. Tgs işçi alacakmış lakin ilan açmadı birileri elden cv vermiş. Diğer bir şirket için de bodrum için aynı söylentiler dönüyor ne kadar doğru bilmiyorum ben de bundan yana muzdaribim. Hakkımızda hayırlısı olsun şanssız olduğunu düşünme. Belki olmayışı bizim için daha hayırlıdır bilemeyiz.tesekkur ederim cok sagol, umarim olur ajet kabin memurlugu surecinde de basarili olup sonunda olumsuz donus yapilinca su siralar sanssiz bi durumdayim
Peki şimdi online testten başarılı olduğumuzu varsayıyorum.Yapacakları mülakat tamamen türkçe mi oluyor, veya bu mülakat türkçe sonra esktra speaking sınavı mı oluyor bu kısım nasıl bilgi verebilme şansın varsa çok sevinirim.Çok teşekkür ederim bizleri bilgilendirdiğin için.Ben önceden çalıştığım da aynı şekilde geri dönüş yapmışlardı ve mulkattan sonra olumlu yanıt vermişlerdi.hayirlisi olsun senin için
Rica ederim ne demek. İlk olarak Türkçe bir şekilde başlıyor sonra ingilizce devam ediyor bana ingilizce kendinden bahset demişlerdi ve sonrasında bahsettiğim şeylerden sorular türetip sormuşlardı akabinde bir de şirketimiz hakkında ne biliyorsunuz diye sormuşlardı.Peki şimdi online testten başarılı olduğumuzu varsayıyorum.Yapacakları mülakat tamamen türkçe mi oluyor, veya bu mülakat türkçe sonra esktra speaking sınavı mı oluyor bu kısım nasıl bilgi verebilme şansın varsa çok sevinirim.Çok teşekkür ederim bizleri bilgilendirdiğin için.
Mülakattan ne kadar süre sonra dönüş yaptıklarını hatırlıyor musunuzHepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz (bir tanıdığı olmayanlar) ben de eski çalıştığım şirketin dahi sınavına tekrar girmek durumunda kaldım boşta kalmamak için. Tgs işçi alacakmış lakin ilan açmadı birileri elden cv vermiş. Diğer bir şirket için de bodrum için aynı söylentiler dönüyor ne kadar doğru bilmiyorum ben de bundan yana muzdaribim. Hakkımızda hayırlısı olsun şanssız olduğunu düşünme. Belki olmayışı bizim için daha hayırlıdır bilemeyiz.
pumpkin şu an çalışıyor musun peki şirketteHepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz (bir tanıdığı olmayanlar) ben de eski çalıştığım şirketin dahi sınavına tekrar girmek durumunda kaldım boşta kalmamak için. Tgs işçi alacakmış lakin ilan açmadı birileri elden cv vermiş. Diğer bir şirket için de bodrum için aynı söylentiler dönüyor ne kadar doğru bilmiyorum ben de bundan yana muzdaribim. Hakkımızda hayırlısı olsun şanssız olduğunu düşünme. Belki olmayışı bizim için daha hayırlıdır bilemeyiz.