ÇELEBİ Çelebi-Bodrum online sınav dönüş alan oldu mu

Marcusrashford

HavaPersonel.Com
Bodrum-Milas, genel yetenek, ingilizce sınavı yeni oldu ama dönüş alan oldu mu bugün içinde veya dönüş olunca yazabilir misiniz.

Pumpkin

HavaPersonel.Com
Bana sınav linki bugün geldi yarın gireceğim daha. Önceden celebi de çalıştığımda 1 hafta sonra mulakat için dönüş yapmışlardı.

nasiptevarsa

HavaPersonel.Com
dun girdim bende online teste bugün arayıp tc mi sorup kapattilar anlamadim bakicaz

nasiptevarsa

HavaPersonel.Com
oyle mi, peki hatirliyor musun mulakata kac gun sonra cagirmislardi

Pumpkin

HavaPersonel.Com
2022 senesinde calisma fırsatı bulmuştum ben geçen attıkları maili buldum. Online sinav 18.02.2022 de gönderilmiş. 22.02.2022 te mülakata hak kazandigima dair bir mail gönderilmiş ve telefonla tarafıma ulaşılıp mulakat tarihi iletilmişti. Hatırladığım kadarı ile benden de kimlik bilgimi istemişlerdi. Sonrasında mülakattan sonra tekrar dönüş oluyor ve eğitimlere başlanıyor. Eğitime devam ederken yabancı dil sınavı olmuştu tekrardan. Dil seviyesinin belirlenmesi için buna göre dil tazminatı alınıyordu.

nasiptevarsa

HavaPersonel.Com
tesekkur ederim cok sagol, umarim olur ajet kabin memurlugu surecinde de basarili olup sonunda olumsuz donus yapilinca su siralar sanssiz bi durumdayim

Pumpkin

HavaPersonel.Com
tesekkur ederim cok sagol, umarim olur ajet kabin memurlugu surecinde de basarili olup sonunda olumsuz donus yapilinca su siralar sanssiz bi durumdayim
Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz (bir tanıdığı olmayanlar) ben de eski çalıştığım şirketin dahi sınavına tekrar girmek durumunda kaldım boşta kalmamak için. Tgs işçi alacakmış lakin ilan açmadı birileri elden cv vermiş. Diğer bir şirket için de bodrum için aynı söylentiler dönüyor ne kadar doğru bilmiyorum ben de bundan yana muzdaribim. Hakkımızda hayırlısı olsun şanssız olduğunu düşünme. Belki olmayışı bizim için daha hayırlıdır bilemeyiz.

Marcusrashford

HavaPersonel.Com
Ben önceden çalıştığım da aynı şekilde geri dönüş yapmışlardı ve mulkattan sonra olumlu yanıt vermişlerdi.hayirlisi olsun senin için
Peki şimdi online testten başarılı olduğumuzu varsayıyorum.Yapacakları mülakat tamamen türkçe mi oluyor, veya bu mülakat türkçe sonra esktra speaking sınavı mı oluyor bu kısım nasıl bilgi verebilme şansın varsa çok sevinirim.Çok teşekkür ederim bizleri bilgilendirdiğin için.

Pumpkin

HavaPersonel.Com
Peki şimdi online testten başarılı olduğumuzu varsayıyorum.Yapacakları mülakat tamamen türkçe mi oluyor, veya bu mülakat türkçe sonra esktra speaking sınavı mı oluyor bu kısım nasıl bilgi verebilme şansın varsa çok sevinirim.Çok teşekkür ederim bizleri bilgilendirdiğin için.
Rica ederim ne demek. İlk olarak Türkçe bir şekilde başlıyor sonra ingilizce devam ediyor bana ingilizce kendinden bahset demişlerdi ve sonrasında bahsettiğim şeylerden sorular türetip sormuşlardı akabinde bir de şirketimiz hakkında ne biliyorsunuz diye sormuşlardı.

Marcusrashford

HavaPersonel.Com
Anladım hocam hakkımızda hayırlısı olsun umarım hepimizin gönlüne göre olur.Zorlukları nasıldı peki online sınav kadar zor muydu,az çok ingilizce konuşabilen birisi yapabilir mi.Akıcı konuşma bekliyorlar mıydı ?

Marcusrashford

HavaPersonel.Com
Geri dönüş alan oldu mu acaba, sınav sonrası benimde tcmi istediler ama sonra hiç dönüş olmadı

chrome3

HavaPersonel.Com
Çelebinin açtığı ilanlarda mevsimlik çalışma süresi kaç ay oluyor

Havacı.

HavaPersonel.Com
Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz (bir tanıdığı olmayanlar) ben de eski çalıştığım şirketin dahi sınavına tekrar girmek durumunda kaldım boşta kalmamak için. Tgs işçi alacakmış lakin ilan açmadı birileri elden cv vermiş. Diğer bir şirket için de bodrum için aynı söylentiler dönüyor ne kadar doğru bilmiyorum ben de bundan yana muzdaribim. Hakkımızda hayırlısı olsun şanssız olduğunu düşünme. Belki olmayışı bizim için daha hayırlıdır bilemeyiz.
Mülakattan ne kadar süre sonra dönüş yaptıklarını hatırlıyor musunuz

nasiptevarsa

HavaPersonel.Com
pumpkin şu an çalışıyor musun peki şirkette

Konuyu okuyanlar;