Pegasus’da geçtiğiniz bildiğiniz bir örnek var mıYılına göre değişir ve psikiyatri size bir teşhis koymadıysa geçersiniz sıf psikiyatriye gitti diye net elenme diye bir olay yok başarılar
Pegasus’da geçtiğiniz bildiğiniz bir örnek var mıYılına göre değişir ve psikiyatri size bir teşhis koymadıysa geçersiniz sıf psikiyatriye gitti diye net elenme diye bir olay yok başarılar
Tanı düzeltildi. Genel psikiyatrik muayeneye döndü.Ama geçen bende görmedim. Bu yüzden pek umutlu olmasam da süreci devam ettireceğim. Tek bu tanıdan dolayı mı elendiniz yoksa başka sorunlar var mıydı?Yani şöyle, 2018 yılına ait. Psikiyatrik muayene tanısı yazıyor. Benim şaşırdığım nokta, 2017 yılında tek randevusu olan birinin ön sağlıkta elendiğini duydum Pegasus’da.
Sehven alıp tanıyı sildirdiniz mi?
Eğer sadece genel muayene ise ve reçeteniz yoksa bence şansınız var. Benim tek problemim buydu.Tanı düzeltildi. Genel psikiyatrik muayeneye döndü.Ama geçen bende görmedim. Bu yüzden pek umutlu olmasam da süreci devam ettireceğim. Tek bu tanıdan dolayı mı elendiniz yoksa başka sorunlar var mıydı?
Bu arada tanıyı silmeyi doktor nasıl kabul etti?Tanı düzeltildi. Genel psikiyatrik muayeneye döndü.Ama geçen bende görmedim. Bu yüzden pek umutlu olmasam da süreci devam ettireceğim. Tek bu tanıdan dolayı mı elendiniz yoksa başka sorunlar var mıydı?
Hocam durumu anlattım. Kendisi e-nabızıma girip en geçmişe kadar gitti. Başka tanım yok herhangi bir geçmişim yok. O zaman hangi nedenle geldiğimi açıkladım. Kendisi bir daha muayene etti konuştu. Nihai kararı öyle verdi. Ama 1 ay sürdü yaklaşık bu süreç.Bu arada tanıyı silmeyi doktor nasıl kabul etti?
Hocam şu ana kadar geçene fazla rastlamadım. Keza sizinki de tek seferlik ve üzerinden belli bir süre geçmiş fakat elemişler. Fazla ümitli değilim ama en azından şansımı deneyeceğim. Siz bu süreçte Reteste kaldınız mı? Genel olarak nasıl geçti süreçleriniz?Eğer sadece genel muayene ise ve reçeteniz yoksa bence şansınız var. Benim tek problemim buydu.
THY için soruyorsanız, ben hiç retest olmadım süreçte. Sağlıkta takıldım yalnızca :/Hocam şu ana kadar geçene fazla rastlamadım. Keza sizinki de tek seferlik ve üzerinden belli bir süre geçmiş fakat elemişler. Fazla ümitli değilim ama en azından şansımı deneyeceğim. Siz bu süreçte Reteste kaldınız mı? Genel olarak nasıl geçti süreçleriniz?
Anladım. İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız. Şimdiden tüm süreç boyunca başarılar diliyorum.THY için soruyorsanız, ben hiç retest olmadım süreçte. Sağlıkta takıldım yalnızca :/
Pegasus’da ise ilk aşamalardayım henüz.
Psikiyatri burada da çok belirsiz. Benim gibi olup da geçen birini bulamıyorum maalesef. Ancak çok teşekkür ederim. Size de başarılar dilerim.Anladım. İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız. Şimdiden tüm süreç boyunca başarılar diliyorum.
Merhaba, sehven raporu alınca tanı e devletten değişmiş olarak mı görünüyor? Bu raporu aldığınız ve değişim olduğu sistemde yazıyor mu merak ettim. Bir de ilaç yazılmış mıydı size? Süreciniz devam ediyor mu umarım istediğiniz gibi olmuşturHocam bende aynı durumdayım. 1 defaya mahsus gittim.Anksiyete tanısı girmişti. Sehven raporu aldım ama süreç boyunca hep bir yandan kafamı kurcalıyor bu durum.Şimdi de sizin yaşadıklarınızı okuyunca daha da arttıHayırlısı olur inşallah.Süreçte hiç reteste kalmış mıydınız?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.