Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Geldi maalesef
Daha önce kurula ve ön sağlığa girenlere dahi gitmiş. Sizinki ilginç duruyor
Mailler her zaman aynı anda gitmiyor herkese yavaş yavaş gidecektir ama benim anlamadığım fuarda insanlara alımlarla ilgili ne diyecekler o zaman garip bi durum geçmiş olsun

Arkadaşlar bir güncelleme, bana olumlu sonuç aldığımı ancak süreç durduğu için sürecin devam ettiği anlamına gelmediğini belirttikleri bir mail ulaştı. Geçtin kuruldan ama sadece haberin olsun gibi bir anlam çıkıyor :) hayırlısı hakkımızda

Kurul olumlu da geldi bana durdurma mailinden sonra
Değerlendirme süreci sonuçlarının nihai durum bilgilerinin iletileceği ama sadece bilgilendirme amaçlı olup sürecin devam edeceğine işaret etmeyeceğide yer alıyordu ilk mailde çok geçmiş olsun umarım bir sonrakilerde karșılığını alırsınız çalışmanızın

• Like
Tepkiler: Canddyy
Arkadaşlar bir güncelleme, bana olumlu sonuç aldığımı ancak süreç durduğu için sürecin devam ettiği anlamına gelmediğini belirttikleri bir mail ulaştı. Geçtin kuruldan ama sadece haberin olsun gibi bir anlam çıkıyor :) hayırlısı hakkımızda
Etki edemeyeceğimiz olumsuz durumlara dahi üzülmemek lazım, benzer durumda olduğumuz durumda bile komik aslında :D umalım ki 3 ay demişler ya geçerlilik süresini kurul icin, o süre icinde isler duzene girer, hayırlısı olsun kral, selamlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.