Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Canddyy

Üye
10 Şub 2026
11
5
0
Meslek
Teknik
Arkadaşlar merhaba nisan ayında kurula giren olumlu olumsuz sonuç ya da mail alan, ya da ön sağlık muayenesi daveti alanlar yazabilirse süreç ne durumda ve alımlar ne durumda bir fikrimiz olur. Ben 7 Nisanda kurula girdim henüz ön sağlık için davet almadım.

Merhabalar bende 7 Nisanda kurula girdim ön sağlık için davet almadım.Davet alan birisi varsa en azından durumu daha net görebiliriz

• Like
Tepkiler: Canddyy
Merhabalar, bayramdan sonra kurul mülakatına girip ön sağlık daveti alan oldu mu ?

Bayramdan önceki gün girdim. Ön sağlık ya da olumsuz maili gelmedi. Benimle aynı gün girenlerin ve bayram sonrası girenlerin bazılarına olumsuz mailleri gönderilmiş. Henüz benim girdiğim tarihe yakın giren kimseden ön sağlık daveti aldığını duymadım.

• Like
Tepkiler: Aezakmi ve Canddyy
Bayram sonrası 24 Mart girdim. Ön sağlık almadım. Fakat Benim girdiğim gün ve bir gün sonrasına girenler de ön sağlık almayıp olumsuz maili alsa da bana olumsuz mail gelmedi.

• Like
Tepkiler: harun22 ve Canddyy
Öncelikle tebrik ediyorum umarım her şey gönlünüzce olur. PACE-A kısmından sonra süreciniz ne kadar sürdü bu aşamaya kadar ?

• Like
Tepkiler: Canddyy

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.