Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani farklı bir şeyde olabilir gibi geldi bana dönüş olduğunda genelde forumda çok fazla kişi yazıyordu illaki sonuç bekleyenlerden biri yazardı diye düşünüyorum
Yani farklı bir şeyde olabilir gibi geldi bana dönüş olduğunda genelde forumda çok fazla kişi yazıyordu illaki sonuç bekleyenlerden biri yazardı diye düşünüyorum
Haklısınız ben de bilemedim anladığım kueul mülakatı dönüşü ama yazan arkadaş gördüğünde bizi daha iyi bilgilendirir sizde 20 mart girmiştiniz değil mi öyle hatırlıyorum?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.