Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bu bildiride yeni personel alımı hakkında herhangibi uyarı noktası göremedim ben , keza şirket içinde çalışanların uygulaması gereken bildiri bunlar arkadaşlar , çoğu firma süreçlerini devam ettiriyor yhm için keza Antalya havalimanı büyütüldü bu iş yükü sabit çalışanlarla halledilebilir mi , kim hangi tarafta çalışsın .
Forumda sürekli olumsuz bir kitle var evet herkes beklemekten sıkıldı birbirimizi anlayabiliyoruz , ama kimse size bu sürecin 1 2 ay sürebileceğini iddia etmedi söylemedi Başvururken hiç mi şirketi araştırmadınız ? Havacılıkta süreçler uzun süreli olabiliyor üstüne üstlük dünyada bir savaş varken ama arkadaşlar ANTALYA TURİZMİ diye de bi gerçek var . Ben her adımın sık eklenip dokunduğunu vede süreci etkin bir şekilde planlayıp yavaşça ilerlediklerini düşünüyorum.
Bu forumda herkesin sözde bir tanıdığı var ,onlardan aldıkları her türlü havalimanı ayak dedikodularını alıp buraya taşıyorlar , keza bakarsanız daha hiçbir tanıdıklarının dedikleri olmadı 1 2 aylık süreci okursanız çok iddialı yazılar vardı şöyle haber gelecek böyle gelmicek gibisinden 😅süreç bukadar sancılıyken bence bu gibi söylemlere itibar etmeyip sadece şirketten gelicek olan resmi maillere itibar etmekte fayda var . Örneklere bakarsak geçen sene sanırım son eğitim sınıfı 15 mayısta alınmıştı , duruma bakarsak henüz 2025 girişli tecrübeli arkadaşlar tekrardan istihdam edilmedi . süreç yavaş ilerliyor bizlere sadece sükunetle beklemek düşüyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸
Yhm değilim kabin için uzun sayılabilecek bir süredir haber bekliyorum. Ancak bugün geldiğimiz noktada, beklediğim haberin daha geç geleceğini öngörüyorum. Kimsenin işini küçümsemek gibi bir niyetim yok, hepimizin yaptığı iş önemli. Ama şirketler, kokpit gibi kritik pozisyonlarda bile ciddi değişikliklere gidebiliyorken, yhm gibi pozisyonları beklemeye alırken pek umursamıyorlar. Hatta uğraşmamak adına staj programlarını bile kapattılar. Operasyonel bir ihtiyaç oluşmadıkça, anlaşılan o ki hepimiz beklemek durumundayız. Zaten personele atılan mailde de mevcut kadroyla daha etkin çalışma hedeflendiği açıkça belirtilmiş.

Elbette sizinkide farklı bir bakış açısı , bahsettiğim nokta aslında tgs nin büyük bir bünye olması yani sadece olaya ramp ve yhm apron olarak bakmadığımı söylemek istiyorum . Tgs müdürlükleri , istasyonlarında çalışanları da göz önünde bulundurmak lazım bence
Elbette sizinkide farklı bir bakış açısı , bahsettiğim nokta aslında tgs nin büyük bir bünye olması yani sadece olaya ramp ve yhm apron olarak bakmadığımı söylemek istiyorum . Tgs müdürlükleri , istasyonlarında çalışanları da göz önünde bulundurmak lazım bence
İşe alım durmaz tamamen. Durduramaz. Ama bugün yarın haber gelmez sezona göre çağırır iş olursa çağırır

• Like
Tepkiler: mellv ve Hry07
Yhm değilim kabin için uzun sayılabilecek bir süredir haber bekliyorum. Ancak bugün geldiğimiz noktada, beklediğim haberin daha geç geleceğini öngörüyorum. Kimsenin işini küçümsemek gibi bir niyetim yok, hepimizin yaptığı iş önemli. Ama şirketler, kokpit gibi kritik pozisyonlarda bile ciddi değişikliklere gidebiliyorken, yhm gibi pozisyonları beklemeye alırken pek umursamıyorlar. Hatta uğraşmamak adına staj programlarını bile kapattılar. Operasyonel bir ihtiyaç oluşmadıkça, anlaşılan o ki hepimiz beklemek durumundayız. Zaten personele atılan mailde de mevcut kadroyla daha etkin çalışma hedeflendiği açıkça belirtilmiş.
Haklısınız , benim kabin sürecimde bir yıla yakın sürdü ( savaş yokken ) farkındayım👍🏻sizde biliyorsunuz ki her sürecin ve pozisyonun maliyetleri değişken . Ben sadece sürecin uzamasının normal olduğunu ve resmi kaynaklara itibar etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: sunny
Kurumsal bir şirket. Bir de iep’den dolayı tahminim, alacaklarsa 1’er ilk gruplardan (sınav ve mülakat puanı değerlendirerek) alırlar. Olumsuz olanlara da geri dönüşler hızlanır artık. Acil durum planları vardır. Allahın dediği olur her an her şey olabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.