Bu bildiride yeni personel alımı hakkında herhangibi uyarı noktası göremedim ben , keza şirket içinde çalışanların uygulaması gereken bildiri bunlar arkadaşlar , çoğu firma süreçlerini devam ettiriyor yhm için keza Antalya havalimanı büyütüldü bu iş yükü sabit çalışanlarla halledilebilir mi , kim hangi tarafta çalışsın .
Forumda sürekli olumsuz bir kitle var evet herkes beklemekten sıkıldı birbirimizi anlayabiliyoruz , ama kimse size bu sürecin 1 2 ay sürebileceğini iddia etmedi söylemedi Başvururken hiç mi şirketi araştırmadınız ? Havacılıkta süreçler uzun süreli olabiliyor üstüne üstlük dünyada bir savaş varken ama arkadaşlar ANTALYA TURİZMİ diye de bi gerçek var . Ben her adımın sık eklenip dokunduğunu vede süreci etkin bir şekilde planlayıp yavaşça ilerlediklerini düşünüyorum.
Bu forumda herkesin sözde bir tanıdığı var ,onlardan aldıkları her türlü havalimanı ayak dedikodularını alıp buraya taşıyorlar , keza bakarsanız daha hiçbir tanıdıklarının dedikleri olmadı 1 2 aylık süreci okursanız çok iddialı yazılar vardı şöyle haber gelecek böyle gelmicek gibisinden

süreç bukadar sancılıyken bence bu gibi söylemlere itibar etmeyip sadece şirketten gelicek olan resmi maillere itibar etmekte fayda var . Örneklere bakarsak geçen sene sanırım son eğitim sınıfı 15 mayısta alınmıştı , duruma bakarsak henüz 2025 girişli tecrübeli arkadaşlar tekrardan istihdam edilmedi . süreç yavaş ilerliyor bizlere sadece sükunetle beklemek düşüyor