Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tramvajska

Üye
27 Ara 2025
377
207
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
TGS'den Maliyet Kontrolü Adimlari
Türk Hava Yollarl'nin yer hizmetleri istirak sirketi TGS,
çalisanlarina gönderdigi bilgilendirmede, artan akaryakit
fiyatlari ve operasyonel maliyetler nedeniyle tasarruf ve
mali disiplin uygulamalarinin devreye alindigini duyurdu.
sirket, zorunlu olmayan harcamalarin ertelenmesi,
seyahat ve temsil giderlerinin azaltilmasi ve yeni
harcamalarin yalnizca operasyonel ihtiyaçlara göre
yapilacagini belirtti. Sarf malzeme kullaniminda
konoln aiiaagi,uteian ve is
kiyafetlerinin öncelikli kullanilacagi ifade edildi.
Ayrica, personel planlamasinda mevcut kaynaklarin daha
etkin kullanilmasi hedeflenirken, acil olmayan ekipman
yatirimlarinin da ertelenecegi bildirildi. Tüm harcamalarin
merkezi olarak izlenecegi ve gerektiginde ek tedbirlerin
alinacagl aktarildi.

“Reklam kapsamında değerlendirilebileceği için ilgili kelime sansürlenmiştir.” isimli Instagram hesabından alıntıdır. Herkes normal hayatına dönebilir arkadaşlar. Savaş bitmeden bizi işe mişe almazlar.

• Like
Tepkiler: WychElm ve Ms23
Keşke bize de doğrudan bir bilgilendirme mesajı atsalardı. Onun da bir maliyeti var herhalde… anlamıyorum ki insan yerine mi koyulmuyoruz kaç aydır bekliyoruz ne bi işe girebildik ne önümüze bakabildik gerçekten söyleyecek kelime bulamıyorum ya

Keşke bize de doğrudan bir bilgilendirme mesajı atsalardı. Onun da bir maliyeti var herhalde… anlamıyorum ki insan yerine mi koyulmuyoruz kaç aydır bekliyoruz ne bi işe girebildik ne önümüze bakabildik gerçekten söyleyecek kelime bulamıyorum ya
Valla ben sigortasız takılıyorum bir iş ayarladım. Yoksa aç kalıcaz. Boş durmayın bence bunlar 1-2 aydan önce aramaz

TGS'den Maliyet Kontrolü Adimlari
Türk Hava Yollarl'nin yer hizmetleri istirak sirketi TGS,
çalisanlarina gönderdigi bilgilendirmede, artan akaryakit
fiyatlari ve operasyonel maliyetler nedeniyle tasarruf ve
mali disiplin uygulamalarinin devreye alindigini duyurdu.
sirket, zorunlu olmayan harcamalarin ertelenmesi,
seyahat ve temsil giderlerinin azaltilmasi ve yeni
harcamalarin yalnizca operasyonel ihtiyaçlara göre
yapilacagini belirtti. Sarf malzeme kullaniminda
konoln aiiaagi,uteian ve is
kiyafetlerinin öncelikli kullanilacagi ifade edildi.
etkin kullanilmasi hedeflenirken, acil olmayan ekipman
yatirimlarinin da ertelenecegi bildirildi. Tüm harcamalarin
merkezi olarak izlenecegi ve gerektiginde ek tedbirlerin
alinacagl aktarildi.

“Reklam kapsamında değerlendirilebileceği için ilgili kelime sansürlenmiştir.” isimli Instagram hesabından alıntıdır. Herkes normal hayatına dönebilir arkadaşlar. Savaş bitmeden bizi işe mişe almazlar.
Bu bildiride yeni personel alımı hakkında herhangibi uyarı noktası göremedim ben , keza şirket içinde çalışanların uygulaması gereken bildiri bunlar arkadaşlar , çoğu firma süreçlerini devam ettiriyor yhm için keza Antalya havalimanı büyütüldü bu iş yükü sabit çalışanlarla halledilebilir mi , kim hangi tarafta çalışsın .
Forumda sürekli olumsuz bir kitle var evet herkes beklemekten sıkıldı birbirimizi anlayabiliyoruz , ama kimse size bu sürecin 1 2 ay sürebileceğini iddia etmedi söylemedi Başvururken hiç mi şirketi araştırmadınız ? Havacılıkta süreçler uzun süreli olabiliyor üstüne üstlük dünyada bir savaş varken ama arkadaşlar ANTALYA TURİZMİ diye de bi gerçek var . Ben her adımın sık eklenip dokunduğunu vede süreci etkin bir şekilde planlayıp yavaşça ilerlediklerini düşünüyorum.
Bu forumda herkesin sözde bir tanıdığı var ,onlardan aldıkları her türlü havalimanı ayak dedikodularını alıp buraya taşıyorlar , keza bakarsanız daha hiçbir tanıdıklarının dedikleri olmadı 1 2 aylık süreci okursanız çok iddialı yazılar vardı şöyle haber gelecek böyle gelmicek gibisinden 😅süreç bukadar sancılıyken bence bu gibi söylemlere itibar etmeyip sadece şirketten gelicek olan resmi maillere itibar etmekte fayda var . Örneklere bakarsak geçen sene sanırım son eğitim sınıfı 15 mayısta alınmıştı , duruma bakarsak henüz 2025 girişli tecrübeli arkadaşlar tekrardan istihdam edilmedi . süreç yavaş ilerliyor bizlere sadece sükunetle beklemek düşüyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸

Mülakata çağrılma konusunda bile adam akıllı bir bildiri alamadığımdan bu yana zaten bu süreci takip etmeyi bıraktım. Yedek de olup olmadığımızın mesajını bile atmadılar. 3 ay oldu, hayatıma devam ediyorum. Kalan sahalar bizimdir.

Bu bildiride yeni personel alımı hakkında herhangibi uyarı noktası göremedim ben , keza şirket içinde çalışanların uygulaması gereken bildiri bunlar arkadaşlar , çoğu firma süreçlerini devam ettiriyor yhm için keza Antalya havalimanı büyütüldü bu iş yükü sabit çalışanlarla halledilebilir mi , kim hangi tarafta çalışsın .
Forumda sürekli olumsuz bir kitle var evet herkes beklemekten sıkıldı birbirimizi anlayabiliyoruz , ama kimse size bu sürecin 1 2 ay sürebileceğini iddia etmedi söylemedi Başvururken hiç mi şirketi araştırmadınız ? Havacılıkta süreçler uzun süreli olabiliyor üstüne üstlük dünyada bir savaş varken ama arkadaşlar ANTALYA TURİZMİ diye de bi gerçek var . Ben her adımın sık eklenip dokunduğunu vede süreci etkin bir şekilde planlayıp yavaşça ilerlediklerini düşünüyorum.
Bu forumda herkesin sözde bir tanıdığı var ,onlardan aldıkları her türlü havalimanı ayak dedikodularını alıp buraya taşıyorlar , keza bakarsanız daha hiçbir tanıdıklarının dedikleri olmadı 1 2 aylık süreci okursanız çok iddialı yazılar vardı şöyle haber gelecek böyle gelmicek gibisinden 😅süreç bukadar sancılıyken bence bu gibi söylemlere itibar etmeyip sadece şirketten gelicek olan resmi maillere itibar etmekte fayda var . Örneklere bakarsak geçen sene sanırım son eğitim sınıfı 15 mayısta alınmıştı , duruma bakarsak henüz 2025 girişli tecrübeli arkadaşlar tekrardan istihdam edilmedi . süreç yavaş ilerliyor bizlere sadece sükunetle beklemek düşüyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸
etkin kullanilmasi hedeflenirken..

Bak şu cümle herkesin işine gücüne bakması için yeterli. Mevcut kadroya mesaiyi yazıp duracaklar.

Siz duymak istediğiniz gibi duymaya çalışmışsınız

etkin kullanilmasi hedeflenirken..

Bak şu cümle herkesin işine gücüne bakması için yeterli. Mevcut kadroya mesaiyi yazıp duracaklar.
Elbette sizinkide farklı bir bakış açısı , bahsettiğim nokta aslında tgs nin büyük bir bünye olması yani sadece olaya ramp ve yhm apron olarak bakmadığımı söylemek istiyorum . Tgs müdürlükleri , istasyonlarında çalışanları da göz önünde bulundurmak lazım bence

40 yılın başı bir işimiz olumlu sonuçlandı o an dedim zaten bu işin içinde ben varım nasıl bu kadar kolay oldu da işimiz rast gitti diye düşünürken bir dünyada savaş çıkmadığı kalmıştı işlerimin bozulması için o da oldu

neyi kastediyorsunuz anlamadım birsürü şey yazdım geniş çaplı baktım . Ben iddialara değil sadece bana veya sizlere gelicek resmi açıklamaya itibar ediyorum duymaya çalıştığım şey buysa :) profesyonelce bakıyorum

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.