online oluyor sesli cevap veriyoruz goruntumuz acik bir sekilde. ben boyle biliyorumBu bahsettiginiz yuz yuze mi oluyor
online oluyor sesli cevap veriyoruz goruntumuz acik bir sekilde. ben boyle biliyorumBu bahsettiginiz yuz yuze mi oluyor
Teşekkürlerrrrİki tane sınav vardı biri kendinizi videoya alıp soruları yanıtlıyordunuz , tekrar çekilebilirdi benimki ben iki defa çekmiştim mesela diğer sınav ise gramer ağırlıklı sanırım sonda da bitene listening vardı ama emin değilim . Ortalama ve bilgiyi test eden bir sınavdı bence
Bu basit bi aşamaydı ama bu firmanın envanter testlerinin arasında bir tane sınav vardı o beni inanılmaz zorlamıştı ve bu adımlarda geçen alımda elenen baya olmuştu keza o sorulara nasıl cevap verdiğiniz çok önemi o sorular kurul mülakatında hangi kişiliğe sahip olduğunuzu yansıtıyor ve sonra diyorlaki mesela cevapların böyle … çıkmış sence neden … böylesin vs vs , dikkat etmekte fayda var4 soru sorduklari 30 saniye dusunup 1er dakika cevap verdigimiz ingilizce konusmadaki sorulari hatirliyor musunuz ne sormuslardi acaba
Kisiligimiz ile ilgili sorular miBu basit bi aşamaydı ama bu firmanın envanter testlerinin arasında bir tane sınav vardı o beni inanılmaz zorlamıştı ve bu adımlarda geçen alımda elenen baya olmuştu keza o sorulara nasıl cevap verdiğiniz çok önemi o sorular kurul mülakatında hangi kişiliğe sahip olduğunuzu yansıtıyor ve sonra diyorlaki mesela cevapların böyle … çıkmış sence neden … böylesin vs vs , dikkat etmekte fayda var
hayirlisi olsun diyeyimBu basit bi aşamaydı ama bu firmanın envanter testlerinin arasında bir tane sınav vardı o beni inanılmaz zorlamıştı ve bu adımlarda geçen alımda elenen baya olmuştu keza o sorulara nasıl cevap verdiğiniz çok önemi o sorular kurul mülakatında hangi kişiliğe sahip olduğunuzu yansıtıyor ve sonra diyorlaki mesela cevapların böyle … çıkmış sence neden … böylesin vs vs , dikkat etmekte fayda var
Çok detay vermem doğru olmaz ama şöyle söyleyebilirim, her adımı ölçen farklı bir sınav var . Kişilik , hayata bakış açısı , değerleriniz , sizin için neler mümkün neler değil , zekanız , 10 dk önce gördüğünüzü ne kadarı ile hatırlıyorsunuz . Gibi konular ve fazlasıKisiligimiz ile ilgili sorular mi
Tamamdir çok teşekkür ederim hakkimizda hayirlisi olsun diyelim gercektenÇok detay vermem doğru olmaz ama şöyle söyleyebilirim, her adımı ölçen farklı bir sınav var . Kişilik , hayata bakış açısı , değerleriniz , sizin için neler mümkün neler değil , zekanız , 10 dk önce gördüğünüzü ne kadarı ile hatırlıyorsunuz . Gibi konular ve fazlası
10 dakika once gordugumuzun ne kadarini hatirliyoruz kismi beni biraz gerdiÇok detay vermem doğru olmaz ama şöyle söyleyebilirim, her adımı ölçen farklı bir sınav var . Kişilik , hayata bakış açısı , değerleriniz , sizin için neler mümkün neler değil , zekanız , 10 dk önce gördüğünüzü ne kadarı ile hatırlıyorsunuz . Gibi konular ve fazlası
Beni zorlamıştı ama geçtim işin garibi matematik ve Türkçe sorularıda bi garipti10 dakika once gordugumuzun ne kadarini hatirliyoruz kismi beni biraz gerdi![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.