Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Beni zorlamıştı ama geçtim işin garibi matematik ve Türkçe sorularıda bi garipti 😅 umarım sizde halledebilirsiniz
ahahhaha cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. umarim olur. sizinle aslinda freebird hakkinda daha once de konusmustuk. freebird gercekten istedigim bir firma. hakkimizda hayirlisi olsun insallah..

Ben 6 buçukta başvurmuştum tam uyumak üzereyken az önce aldım kvkk mailini 😂 farklı bir süreç olacak belli ki

bana az once English Practical Language Assessment icin mail gondermisler. 13 ocak 23.59 son erisim tarihiymis. surec baya hizli ilerliyor gercekten

• Like
Tepkiler: Ufuf ve admin
acaba güncelde freebirds kabin memurlarının ortalama maaş bilgisi olan var mı, yani antalyaya taşınmaya değecek bir maaş mı

• Like
Tepkiler: Ufuf
ahahhaha cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. umarim olur. sizinle aslinda freebird hakkinda daha once de konusmustuk. freebird gercekten istedigim bir firma. hakkimizda hayirlisi olsun insallah..
merhaba girdikten sonra bilgilendirebilirmisinz umarım hersey olumlu sonuclanır sizin icin🙏🏻sorular b1 seviyesinde mi yoksa daha formal mı ?

• Like
Tepkiler: Ufuf
Selamlar herkese bana gece 2.22 İngilizce dil pratikliği için mail göndermişler😊 13 ocak akşam 23.59 a kadar süresi var gözüküyor.

Sürece dair herhangibi sorusu olan aday varsa online mülakata kadar merak ettiği bişey varsa yardımcı olmak isterim
Merhaba ben şuan dövme silme aşamasındayım ama daha önce gördüğüm kadarıyla dövmemi föndetenle kapatmam sildiriyorum dememden daha okeymiş. Keşke dürüst olmasaydım diyen çok kişi okudum. Bende öyle yapıcam. Antalyaya gittiğimiz zaman bakıyorlarmı diye sormak istedim ben

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.