Ingilizce seviyeleri zor mu bilginiz var miSürece dair herhangibi sorusu olan aday varsa online mülakata kadar merak ettiği bişey varsa yardımcı olmak isterim
Ingilizce seviyeleri zor mu bilginiz var miSürece dair herhangibi sorusu olan aday varsa online mülakata kadar merak ettiği bişey varsa yardımcı olmak isterim
4 soru sorduklari 30 saniye dusunup 1er dakika cevap verdigimiz ingilizce konusmadaki sorulari hatirliyor musunuz ne sormuslardi acabaSürece dair herhangibi sorusu olan aday varsa online mülakata kadar merak ettiği bişey varsa yardımcı olmak isterim
Bildiklerini paylaşırsan sevinirimSürece dair herhangibi sorusu olan aday varsa online mülakata kadar merak ettiği bişey varsa yardımcı olmak isterim
Maalesef görünen yerde istemiyorlarBu şirket normale buna dikkat ediyor muydu? Sonuçta elimde parmağımda yok uzun üniforma giyme hakkı tanımıyorlar mı ?
Bu sadece Pegasus’ta geçerli bi uygulama sanıyorum kiBu şirket normale buna dikkat ediyor muydu? Sonuçta elimde parmağımda yok uzun üniforma giyme hakkı tanımıyorlar mı ?
İki tane sınav vardı biri kendinizi videoya alıp soruları yanıtlıyordunuz , tekrar çekilebilirdi benimki ben iki defa çekmiştim mesela diğer sınav ise gramer ağırlıklı sanırım sonda da bitene listening vardı ama emin değilim . Ortalama ve bilgiyi test eden bir sınavdı benceIngilizce seviyeleri zor mu bilginiz var mi
Bu aşamada sorular hep benzer ;4 soru sorduklari 30 saniye dusunup 1er dakika cevap verdigimiz ingilizce konusmadaki sorulari hatirliyor musunuz ne sormuslardi acaba
tesekkur ederimmBu aşamada sorular hep benzer ;
Neden freebird
Neden km olmak istiyorsun
Km olmaya nasıl karar verdin vs vs araştırın mutlaka bulursunuz daha var
Ve senaryo gibi sorular da vardı , mesela anksiyetesi olan bir yolcuya nasıl yaklaşırsın veya yükseklik korkusu olan yolcuya vs .
Bu bahsettiginiz yuz yuze mi oluyor4 soru sorduklari 30 saniye dusunup 1er dakika cevap verdigimiz ingilizce konusmadaki sorulari hatirliyor musunuz ne sormuslardi acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.