Beyfendinin alanı sanırsam ramp çünkü yhm için dönüş olmadıHayır alakası yok benim ilk senem ilk defa girdim ve benle beraber ilk defa gelenlerde vardı ve şuan alımlar devam ediyor eğitim de gördüğümüz kadar
Beyfendinin alanı sanırsam ramp çünkü yhm için dönüş olmadıHayır alakası yok benim ilk senem ilk defa girdim ve benle beraber ilk defa gelenlerde vardı ve şuan alımlar devam ediyor eğitim de gördüğümüz kadar
Evet aynısını eşim söyledi geçen sene çalışan herkesi çağırmışlar. Bu sene yeni alım yok galiba. Eğitim sürecine girmeden daha önce çalışan tecrübelileri 5 günlük tazeleme eğitimiyle işbaşı yaptırıyolarmış.arkadaşlar bugün bir duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum fakat eski çalışanlardan devam edileceği duyumunu aldım yani kimsenin burada ümidini kırmak gibi bir niyetim yok asla ama yeni alım yapılmayacağını birçok kişiden duyduğum için buraya da yazmak istedim sanırsam savaştan ötürü olmuş böyle bir durum ve insan bekledikçe ümit ediyor sanırım artık bir ümide kaptırmayacağım kendimi :/
yani şöyle istisnai bir durum olabilir sonuçta eski çalışanların hepsi dönmeyebilir çünkü vardiyalı sistem çoğu insanın bünyesi kaldıramayabiliyor ben ümidi yitirmemeye çalışıyorum elimden geldiğinceEvet aynısını eşim söyledi geçen sene çalışan herkesi çağırmışlar. Bu sene yeni alım yok galiba. Eğitim sürecine girmeden daha önce çalışan tecrübelileri 5 günlük tazeleme eğitimiyle işbaşı yaptırıyolarmış.
Aynen zaten şöyle bir durum var diyelimki aldılar seni 6 ay çalıştın bitti. Çalışmanı beğenirlerse seni isterlerse yeni sözleşme yapıyolar ondan sonra onlar kadroya bırakana kadar her sene sezonda çalışıyosun.yani şöyle istisnai bir durum olabilir sonuçta eski çalışanların hepsi dönmeyebilir çünkü vardiyalı sistem çoğu insanın bünyesi kaldıramayabiliyor ben ümidi yitirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince
Eğer böyle ise durum; bu kadar insan neden sınavlara, mülakatlara girdi bir kişi bile olumlu almayacaksa.Evet aynısını eşim söyledi geçen sene çalışan herkesi çağırmışlar. Bu sene yeni alım yok galiba. Eğitim sürecine girmeden daha önce çalışan tecrübelileri 5 günlük tazeleme eğitimiyle işbaşı yaptırıyolarmış.
O yüzden mi sitedeki en aktif üyelerden birisiniz? "Bu tarz bir iş için" diyerek küçümsüyorsunuz ancak TGS'yi sürekli aramak ve merkezlerini ziyaret etmek gibi davranışların hepsi bir tür lütfen beni işe alın diyerek ağlamaktır zaten. Beyefendi de size ağlama yönteminizin yanlış olduğunu söylemiş. "Bu tarz bir iş" olmasa demek merkeze kendinizi zincirleyip yok canım umrumda değil ya keyiften bu zincirler ya, olursa olurDoğrudur çok şükür bu tarz bir iş için ağlamayı aklımdan hiç geçirmedim olursa olur![]()
Peki hiç ağladığımı gördün mü? Oraya gittiğimde ağladığımı gördün mü duydun mu? Bak aynen öyle olursa olur. İşi de küçümsemiyorum mesajlarımı kontrol edebilirsin. Sen avukat mısın? Bari o arkadaş cevap verseydi sen niye çemkirdin şimdi?O yüzden mi sitedeki en aktif üyelerden birisiniz? "Bu tarz bir iş için" diyerek küçümsüyorsunuz ancak TGS'yi sürekli aramak ve merkezlerini ziyaret etmek gibi davranışların hepsi bir tür lütfen beni işe alın diyerek ağlamaktır zaten. Beyefendi de size ağlama yönteminizin yanlış olduğunu söylemiş. "Bu tarz bir iş" olmasa demek merkeze kendinizi zincirleyip yok canım umrumda değil ya keyiften bu zincirler ya, olursa olur) diyecektiniz herhalde. Kendinize dürüst olun biraz "olursa olur
" zihniyetindeki kimse bu kadar ısrarcı olmaz. Aylardır bu forumda kamp kurmuşsunuz resmen.
yani şöyle istisnai bir durum olabilir sonuçta eski çalışanların hepsi dönmeyebilir çünkü vardiyalı sistem çoğu insanın bünyesi kaldıramayabiliyor ben ümidi yitirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince
Çok haklısınız . Şunuda gözetmekte fayda var bence artık herkes olumsuz konuşmaya başladı . Bu Sezonda alımlar kapansaydı sizce ramp içinde alımlar kapanmazmıydı onlara olumlu mesajlar gitti , havaalanında onlara ne kadar ihtiyaç varsa yhm için de bi okadar ihtiyaç olacaktır mutlaka Antalya her sene kendi yolcu kapasitesi rekorunu kıran bir şehir . Thy nin Kemer sıkma politikasının tgs yle pek alakası olduğunu düşünmüyorum ben olsaydı Havaş da böyle bi yol izlerdi sonuçta oda ona bağlı etkileyebilirdi ama olumlu olarak adaylara dönüş başladı bugünlerde . Benim düşüncem savaştan dolayı önceki sezonlukları çağırmaktada geç kaldılar dolayısıyla bizleride , çalışan personel plan yapmakta zorlanıyor her eğitim sınıfının bir kapasitesi var sonuçta , ben sezonlukların tazeleme eğitimlerinin bitmesiyle dönüşlerin başlayacağını düşünüyorumGerek savaş gündemi gerekse yönetimsel değişiklikler bahane edilerek sürecin bu kadar uzatılması ve hiçbir açıklama yapılmaması kabul edilebilir değil. Alım yapılacak mı, yapılmayacak mı? Eğer bir aksilik varsa 'bilmiyoruz' deyip geçiştirmek yerine, en azından bekleyen binlerce insanın emeğine saygı duyup şeffaf bir bilgilendirme yapılmalıdır. Alım olmayacaksa olmayacak desinler, kapansın gitsin. Kimsenin kimsenin ekmeğiyle, zamanıyla, emeğiyle böyle oynamaya hakkı yok. 'Bilmiyoruz' deyip geçiştirmekle bu iş olmaz, binlerce insanın ahını alıyorlar. Gerçekten bu ciddiyetsizlik artık sabır falan bırakmadı, millet patlama noktasında
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.