Pozisyon veya İlan Adı
yhm
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
6 Şub 2026
41
42
5
20
antalya/muratpaşa
Meslek
Yer Hizmetleri
arkadaşlar bugün bir duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum fakat eski çalışanlardan devam edileceği duyumunu aldım yani kimsenin burada ümidini kırmak gibi bir niyetim yok asla ama yeni alım yapılmayacağını birçok kişiden duyduğum için buraya da yazmak istedim sanırsam savaştan ötürü olmuş böyle bir durum ve insan bekledikçe ümit ediyor sanırım artık bir ümide kaptırmayacağım kendimi :/

• Like
Tepkiler: nidaaa20
arkadaşlar bugün bir duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum fakat eski çalışanlardan devam edileceği duyumunu aldım yani kimsenin burada ümidini kırmak gibi bir niyetim yok asla ama yeni alım yapılmayacağını birçok kişiden duyduğum için buraya da yazmak istedim sanırsam savaştan ötürü olmuş böyle bir durum ve insan bekledikçe ümit ediyor sanırım artık bir ümide kaptırmayacağım kendimi :/
Yeter ki çıkıp açıklasınlar kimse ahh vahh etmez

benim de bugün yeni birinden aldığım duyum yine aynı olumsuzların zaten bittiği, geri kalanlara olumlu dönüş yapılacağı ve sabırlı olmamız gerektiğimiz. hep aynı cümleler biliyorum ama çok fazla kirli bilgi var ve sezon yoğun oluyor yeni kimse almayacaklarına ihtimal verilemez bence. o yüzden denk geldikçe farklı kişilere soruyorum kimse alınmayacak demedi.

bir de şirketin adını bilmiyorum ama havaalanında ailece çalışan bir arkadaşım kendilerinin de daha alım yapmadıklarını önümüzdeki günlerde mülakat sonuçlarını açıklayacaklarını söyledi. umarım öyle olur.

benim de bugün yeni birinden aldığım duyum yine aynı olumsuzların zaten bittiği, geri kalanlara olumlu dönüş yapılacağı ve sabırlı olmamız gerektiğimiz. hep aynı cümleler biliyorum ama çok fazla kirli bilgi var ve sezon yoğun oluyor yeni kimse almayacaklarına ihtimal verilemez bence. o yüzden denk geldikçe farklı kişilere soruyorum kimse alınmayacak demedi.
Az önce tgs ye ulaştım. Alım olacak mı olmayacak mı ? Bir sıkıntı mı var neyi bekliyoruz gibi sorular sordum. Tek söylediği şey bilemiyorum demek oldu :) başka cevap vermiyor başından atıyor zaten 10 aramada bir cevap geliyor

• Like
Tepkiler: ozgurumutklc
Dediğiniz doğru olabilir çünkü şu anda 3.sezon ve geçen sezondan çalışacaklar var.Onlar davet edildi halihazırda kadrolu calısanlarda var.

Arkadaşlar eğer olumlu sonuç alırsak süreç nasıl ilerliyor sonrasında eğitim araması için tekrar mı bekliyoruz ? Sürecin nasıl ilerlediğini bilen varsa rica etsem anlatabilir mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.