Şimdi kayıt ol
Bugün Antalya base için evrak teslim ettim. Süreci öğrenmek isteyenler için kısaca; önce 2 sayfalık sağlık ve kişisel bilgiler formu doldurdum ve tansiyon ölçümü odasına geçtim. Sırasıyla sağlık odasında sağlık evraklarımız ve enabız hastalıklar bölümünü göstererek doktor onayından geçip üniforma beden bilgisi vermek için başka odaya geçtim. Ceket, yelek, gömlek, pantalon ve ayakkabı için beden bilgisi girildi. Ardından servis güzergahı için adres isteniyor. Ben henüz taşınmadığım için sonra bildirebileceğim söylendi. En sonunda ise gerş kalan evraklar ve biyometriklerle İK odasına geçtim. E-devletime giriş yaparak belgeleri teyit ettiler. Eğitim 8 haziranda başlayacak dendi ama sms ilede bilgi verilecekmiş.
Antalya'ya yeni taşınacak ve onaydan geçmiş kadın arkadaşlarım dilerse konaklama için haberleşebiliriz. Kiralar tek başıma zorlanacağım gibi duruyor.
İg: @ _ozge.sa_
Antalya'ya yeni taşınacak ve onaydan geçmiş kadın arkadaşlarım dilerse konaklama için haberleşebiliriz. Kiralar tek başıma zorlanacağım gibi duruyor.
İg: @ _ozge.sa_