Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Aramalar devam eder mi sizce arkadaşlar yoksa dün son alınacakları da aradılar bitti mi

Şirket çıkarmaz sen istersen çıkarsın
Anladım demek istediğin sen çıkarsan da bu sefer işverene işçi tazminat ödüyor galiba. Daha önce belirli süreli bir sözleşme yapmadığım için şartları merak ediyorum. Sağlık belgelerinden sonra bize sözleşmeyi gönderiyorlar mı ?

Anladım demek istediğin sen çıkarsan da bu sefer işverene işçi tazminat ödüyor galiba. Daha önce belirli süreli bir sözleşme yapmadığım için şartları merak ediyorum. Sağlık belgelerinden sonra bize sözleşmeyi gönderiyorlar mı ?
Geçmiş yıllarda da çalışmış bir arkadaş varsa rica etsem cevaplayabilir mi ?

Herhangi bir tazminat ödenemez istediğin zaman çıkabilirsin. Geçen sene sözleşmeyi ilk birkaç hafta içinde imzalamıştık
Çok teşekkür ederim, bazı arkadaşlar eğer işten istifa eder veya erken ayrılmak zorunda kalırsan para ödüyorsun, maaşından kesiliyor dediler. O sebeple kafam karışmıştı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.