Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Yhmhavaci

Üye
5 Nis 2025
36
6
35
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Bugün artık son kalan adaylar ve bekleyen tecrübeliler de aranmaya başladığına göre çift maaş ve haklar hakkında bilgisi olan biri açıklayabilir mi? Birkaç ay önce tgs dönemsellerin de çift maaştan yararlanacağına ilişkin açıklama yayınlamıştı ama bu savaştan ve uçuşların azalmasından önceydi tabi. Şu an antalyada başlayan dönemseller çift maaş alacak mı soranınız oldu mu acaba?

Bugün artık son kalan adaylar ve bekleyen tecrübeliler de aranmaya başladığına göre çift maaş ve haklar hakkında bilgisi olan biri açıklayabilir mi? Birkaç ay önce tgs dönemsellerin de çift maaştan yararlanacağına ilişkin açıklama yayınlamıştı ama bu savaştan ve uçuşların azalmasından önceydi tabi. Şu an antalyada başlayan dönemseller çift maaş alacak mı soranınız oldu mu acaba?
İlk kez giricek olan bir grup mu var acaba baya bi arkadaş aranmış ben onlar adına çok sevindim kendim henüz arama almadım merak ettim doğrusu ikinci bi grup oluşturacaklar mı

İkinci yıl çift maaş başlıyor. 2025 liler bu yıl çift alır. Biz 26lılar seneye

Kurul mülakatı öncesi eğitimde 2. Sene sezonluk gelenlere çift maaş vuruyor ama ilk kez olana vurmayacak denmişti

İkinci yıl çift maaş başlıyor. 2025 liler bu yıl çift alır. Biz 26lılar seneye
hayır o statü 2 ay önce değişti artık ilk 3.ayından sonra alıyorsun direkt tgs başkanı açıkladı 2 ay önce. ama daha iyi bilen arkadaşlar varsa güncellesin beni de

hayır o statü 2 ay önce değişti artık ilk 3.ayından sonra alıyorsun direkt tgs başkanı açıkladı 2 ay önce. ama daha iyi bilen arkadaşlar varsa güncellesin beni de
ben de öyle biliyorum ama şu an başlamış arkadaşlar daha iyi bilirler. Haberin üzerinden baya zaman geçti çünkü

Ben bunu kadrolular için böyle diye biliyorum

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.