Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ya arkadaşlar benim solunum fonskiyonu testim düşük çıktı ama astım bronşitim yok bir problem yaratır mı acaba

Ben 1 Haziran pazartesi bırakacağım
Merhaba acaba evrakları başkasının bizim yerimize teslim etmesini kabul ederler mi? Çünkü 2 haziranda Antalya’da olmam çok zor olacak. Eğer kabul etmezlerse 4 haziranda teslim etmemi kabul ederler mi? Sizden ricam bunu öğrenebilirseniz çok memnun olurum 🙂

Merhaba acaba evrakları başkasının bizim yerimize teslim etmesini kabul ederler mi? Çünkü 2 haziranda Antalya’da olmam çok zor olacak. Eğer kabul etmezlerse 4 haziranda teslim etmemi kabul ederler mi? Sizden ricam bunu öğrenebilirseniz çok memnun olurum 🙂
Tamamdır sorayım

• Like
Tepkiler: Rdk
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben de şehir dışından geleceğim ve ev tutacağım ancak hepsi en az 1 yıllık kira sözleşmesi istiyorlar. Bildiğiniz gibi bizim işimiz de sadece 6 ay olacak , geriye kalan 6 ay da ne yapacağımı bilemiyorum . Sizden fikir almak istedim . Ev konusunda ne yapmalıyım geriye kalan 6 aylık kirayı nasıl karşılayacağım bilemiyorum benim gibi düşünenler var mı ? Fikirlerinizi almak isterim

• Like
Tepkiler: huysal
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben de şehir dışından geleceğim ve ev tutacağım ancak hepsi en az 1 yıllık kira sözleşmesi istiyorlar. Bildiğiniz gibi bizim işimiz de sadece 6 ay olacak , geriye kalan 6 ay da ne yapacağımı bilemiyorum . Sizden fikir almak istedim . Ev konusunda ne yapmalıyım geriye kalan 6 aylık kirayı nasıl karşılayacağım bilemiyorum benim gibi düşünenler var mı ? Fikirlerinizi almak isterim
Eğitimde asgari ücret. Sonrasında da 4 ay daha çalışıp sözleşme sona eriyor. Tüm bu masrafa taşınmaya değecek mi sence neden başka şehirden geliyorsunuz? Verilen maaş aşırı bir para değil zaten ve çok rahat bir işte sayılmaz aslında. Kadrolu olsa tamam ama sezonluk işe neden bu kadar zahmet?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.