Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
kültürdeki osgb’ye yaptırdım teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 1 saatte bitti tüm işlemler
Ben de şu an oradayım ama size gelen smste bel grafisi isteniyor mu acaba

Arkadaşlar kültür’deki Osgb‘den evrakları aldım sadece bel Grafisi veremiyorlarmış onu özel hastaneden almamız gerekecek 1245 TL tuttu 1 saatte bütün işler halloldu çıkalı 1 saat oldu sonuçlar da mesaj olarak geldi

Arkadaşlar bir şey soracağım özgeçmiş formunda bilgisayar ortamında fotoğraf eklenmeniz yazıyor ama ben eklemedim fotoğrafı üstüne yapıştırdım herhangi bir problem olur mu acaba daha doğrusu mesajı tam dikkatli okuyamamışım

Arkadaşlar bir şey soracağım özgeçmiş formunda bilgisayar ortamında fotoğraf eklenmeniz yazıyor ama ben eklemedim fotoğrafı üstüne yapıştırdım herhangi bir problem olur mu acaba daha doğrusu mesajı tam dikkatli okuyamamışım
Mesajda yazdığı gibi yapmanı öneririm böyle yerler zaten adam elemek için açık arıyor mesajları tekrar tekrar oku sen de

Ben de şu an oradayım ama size gelen smste bel grafisi isteniyor mu acaba
Akciğer Filmi, Solunum Fonk. Testi, Tam Kan Sayımı, Açlık Şekeri, İşitme Testi, İdrar Tahlili, EKG, Hbsag

Yazıyor mesajda, bende bel grafisi yok, sizinki yolcu hizmetleri memurluğu mu? Ramp mi

Ramp benimki ama sorduğumda sabahki gelen kişide de yanlış hatırlamıyorsam Bel Grafisi vardı özel hastanede yaptıracağını söyledi demişlerdi belki başkasıdır bilemiyorum ama dikkatli bakın isterseniz

Olmaz o online form apron kartı için polis sistemine giriyorlar formu

Evrak teslimi herkesin aynı saatmi acaba bende 2 hazira saat 10 yazıyo

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.