Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Servis güzergahlarından emin olamadığım için sadece sitelerde geziniyorum henüz Antalya'nın da yabancısı olunca emin olamıyorum pek. Servis güzergahları hakkında bilginiz varsa söylerseniz memnun olurum
Muratpaşa konyaaltı kepez bu ilçeler merkez ilçelerdir genel olarak. Havaalanına yakın olarak meydandan bakabilirsiniz doğugarajının ilerisinde kalır. Yıldız ve trt mahalleside merkezdedir.
Servis güzergahlarından emin olamadığım için sadece sitelerde geziniyorum henüz Antalya'nın da yabancısı olunca emin olamıyorum pek. Servis güzergahları hakkında bilginiz varsa söylerseniz memnun olurum
Arkadaşlar merhaba ben de tgsde yhmye başvurdum ancak mülakata gittiğimde rampa başvurduğumu söylediler ben de itiraz etmedim onun mülakatını konuştuk ve onaylandı çıktım mülakatta ik müdürü diğer sezonda ymhye başvurmaya ne dersiniz demişti onun için soruyorum şu an ramp için arananlar da oldu mu 2 Haziran evrak teslimine yoksa sadece yhm mi arandı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.