Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pazartesi günü yerinde sınava katıldım, henüz olumlu ya da olumsuz geri dönüş almadım. Alan kimseyi de görmedim, bu hafta içi dönüşler başlar diye tahmin ediyorum.
Pazartesi günü yerinde sınava katıldım, henüz olumlu ya da olumsuz geri dönüş almadım. Alan kimseyi de görmedim, bu hafta içi dönüşler başlar diye tahmin ediyorum.
Merhaba arkadaşlar az önce kurul mülakatı için 10 şubat tarihine davet aldım sms ve mail şeklinde. Ancak adres farklı yazıyor. Geçen sene yerinde sınav ve kurul mülakatları aynı yerde olmuştu. Sizde durumlar nasıl, davet alan varsa adres sizde de farklı mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.