Selam arkadaşlar Antalya istasyonu için yerinde sınavlara katılıp kurul mülakatına davet alan oldu mu? Eğer aldıysanız sınava giriş tarihiniz neydi?

Pazartesi günü yerinde sınava katıldım, henüz olumlu ya da olumsuz geri dönüş almadım. Alan kimseyi de görmedim, bu hafta içi dönüşler başlar diye tahmin ediyorum.

Anladım, umarım süreç istediğiniz gibi geçer 🙏🏻paylaşmanızda sakınca yoksa hangi tarihe davet aldınız peki?

• Like
Tepkiler: armed07
Merhaba arkadaşlar az önce kurul mülakatı için 10 şubat tarihine davet aldım sms ve mail şeklinde. Ancak adres farklı yazıyor. Geçen sene yerinde sınav ve kurul mülakatları aynı yerde olmuştu. Sizde durumlar nasıl, davet alan varsa adres sizde de farklı mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.