Aynı mülakat saatinde yaklaşık 17-18 kişiydik. İlk olarak toplu şekilde bilgilendirme yapılıyor. Şartlar, maaş, sağlık raporu, dövme vs konularında. Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa o an sormanız sağlıklı olur. Daha sonra kurul mülakatına alınıyorsunuz. Sürecin hızlı ilerlemesi adına 3 farklı mülakat sınıfı vardı. Mülakat içeriği önce kendinizden bahsetmeniz isteniyor. Zaten devamında da iş deneyimleriniz üzerinden veya anlattığınız şeyler üzerinden gidiyor. İngilizce konusunda rahat olun, kendinizi basit şekilde ifade etmeye bakın derim. Herkese iyi şanslar.
ingilizce olarak ne tarz sorular soruldu peki soruyu anlayamadığımız durumlarda yardımcı oldular mı teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için

Aynı mülakat saatinde yaklaşık 17-18 kişiydik. İlk olarak toplu şekilde bilgilendirme yapılıyor. Şartlar, maaş, sağlık raporu, dövme vs konularında. Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa o an sormanız sağlıklı olur. Daha sonra kurul mülakatına alınıyorsunuz. Sürecin hızlı ilerlemesi adına 3 farklı mülakat sınıfı vardı. Mülakat içeriği önce kendinizden bahsetmeniz isteniyor. Zaten devamında da iş deneyimleriniz üzerinden veya anlattığınız şeyler üzerinden gidiyor. İngilizce konusunda rahat olun, kendinizi basit şekilde ifade etmeye bakın derim. Herkese iyi şanslar.
Ben de bugün girdim aynen bu şekilde oluyor süreç. Naçizane ekleyebileceğim bir kaç şey var. İngilizce genellikle sohbet havasında geçiyor onun dışında Türkçe bazı sorular sorup İngilizce'ye çevirmeniz isteniyor. Bagajınızı buraya koyar mısınız?, ödeme için satış departmanına gitmeniz gerekiyor şeklindeki soruları İngilizce'ye çevirdim. Ayrıyeten 2. Dil olarak rusça bildiğim için ilk başta mülakat için çağıran kişiler size soruyor rusçada da kendine güveniyor musun ona da girmek ister misin diye. Eğer akıcı şekilde konuşuyorsanız ve birkaç cümle kursbiliyorsanız kesinlikle girin derim çünkü çok zorlamıyorlar.

• Like
Tepkiler: Buss
Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum, bugün Antalya’da kurul mülakatı görüşmem var ama hava koşulları çok kötü. Beni başka bir gün için davet etme ihtimalleri var mı ya da ben arayıp onlardan başka bir gün talep edebiliyor muyum? Bunu toplu taşıma ile gideceğim için sormak istedim.

Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum, bugün Antalya’da kurul mülakatı görüşmem var ama hava koşulları çok kötü. Beni başka bir gün için davet etme ihtimalleri var mı ya da ben arayıp onlardan başka bir gün talep edebiliyor muyum? Bunu toplu taşıma ile gideceğim için sormak istedim.
Mülakata girdiniz mi girdiyseniz anlatır mısınız İngilizce'de ne sordular

6 Şubat'ta sınava girdim 7 Mart'ta mülakat mesajı geliyor ne alaka ne demektir sizce??? Antalya

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.