TGS Antalya Kurul Mülakatı Daveti Alanlar

• Konbuyu başlatan lale
  • Başlangıç tarihi
L

lale

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Antalya istasyonu için mülakat daveti alanlar burada paylaşabilirler.

M

mingyu

HavaPersonel.Com
Mülakat için beni aradılar az önce 12 Şubat için

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Mülakat için beni aradılar az önce 12 Şubat için
Beni de 1 saat önce aradılar. 6 şubatta girmiştim sınava. Sizinle sadece telefonla mı irtibata geçtiler yoksa sms mail falan da geldi mi? Bana sadece telefon geldi çünkü. Forumdaki çoğu arkadaşlara önce sms sonra teyit için arama yaptıklarını okudum da.

E

edayl

HavaPersonel.Com
Beni de 1 saat önce aradılar. 6 şubatta girmiştim sınava. Sizinle sadece telefonla mı irtibata geçtiler yoksa sms mail falan da geldi mi? Bana sadece telefon geldi çünkü. Forumdaki çoğu arkadaşlara önce sms sonra teyit için arama yaptıklarını okudum da.
Bende 5 Şubat'ta sınava girmiştim şimdi telefon ettiler. Banada SMS gelmedi

M

mingyu

HavaPersonel.Com
Telefonla aradılar sadece

İzyy

İzyy

HavaPersonel.Com
Ben de 5 şubatta sınava girdim yerinde sınava ama mülakat için aramadılar sanırım elendim

A

adwarel

HavaPersonel.Com
merhabalar ben pazartesi günü olan sınavdan geçtim pazartesi günü mülakata çağırdılar dövme hakkında bilgisi olan var mı benim sol kolum full kaplı

M

mingyu

HavaPersonel.Com
merhabalar ben pazartesi günü olan sınavdan geçtim pazartesi günü mülakata çağırdılar dövme hakkında bilgisi olan var mı benim sol kolum full kaplı
Görünür yerde dövme olmaması gerekiyor. Mevcut personelin de sildirmeye başladıklarını belirtmişlerdi. Ayrıca mülakat öncesi bilgilendirme yapıyorlar bu konular hakkında

Konuyu okuyanlar;