L
lale
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Antalya istasyonu için mülakat daveti alanlar burada paylaşabilirler.
Hangi pozisyonArkadaşlar Antalya istasyonu için mülakat daveti alanlar burada paylaşabilirler.
TGS yer hizmetleri memuruHangi pozisyon
Siz davet aldınız mıArkadaşlar Antalya istasyonu için mülakat daveti alanlar burada paylaşabilirler.
Hayır dün girdi sınavaSiz davet aldınız mı
İstanbul için sınava girenler bazıları sınava girdiklerinjn ertesi günü mülakat daveti almışlar onun için sordumSiz davet aldınız mı
5 şubatta girdim ama davet gelmediArkadaşlar Antalya istasyonu için mülakat daveti alanlar burada paylaşabilirler.
Bende aynı şekilde5 şubatta girdim ama davet gelmedi
Tebrik ederim öncelikle. Hangi gün sınava girmistinizMülakat için beni aradılar az önce 12 Şubat için
Beni de 1 saat önce aradılar. 6 şubatta girmiştim sınava. Sizinle sadece telefonla mı irtibata geçtiler yoksa sms mail falan da geldi mi? Bana sadece telefon geldi çünkü. Forumdaki çoğu arkadaşlara önce sms sonra teyit için arama yaptıklarını okudum da.Mülakat için beni aradılar az önce 12 Şubat için
5 şubatta girmiştimTebrik ederim öncelikle. Hangi gün sınava girmistiniz
Bende 5 Şubat'ta sınava girmiştim şimdi telefon ettiler. Banada SMS gelmediBeni de 1 saat önce aradılar. 6 şubatta girmiştim sınava. Sizinle sadece telefonla mı irtibata geçtiler yoksa sms mail falan da geldi mi? Bana sadece telefon geldi çünkü. Forumdaki çoğu arkadaşlara önce sms sonra teyit için arama yaptıklarını okudum da.
Telefonla aradılar sadeceBeni de 1 saat önce aradılar. 6 şubatta girmiştim sınava. Sizinle sadece telefonla mı irtibata geçtiler yoksa sms mail falan da geldi mi? Bana sadece telefon geldi çünkü. Forumdaki çoğu arkadaşlara önce sms sonra teyit için arama yaptıklarını okudum da.
Ne zaman aradılarmerhabalar ben pazartesi günü olan sınavdan geçtim pazartesi günü mülakata çağırdılar dövme hakkında bilgisi olan var mı benim sol kolum full kaplı
1 saat önceNe zaman aradılar
Arkadaşlar aramalar devam eder, olumsuz düşünüp moralinizi bozmayınBen de 5 şubatta sınava girdim yerinde sınava ama mülakat için aramadılar sanırım elendim
Görünür yerde dövme olmaması gerekiyor. Mevcut personelin de sildirmeye başladıklarını belirtmişlerdi. Ayrıca mülakat öncesi bilgilendirme yapıyorlar bu konular hakkındamerhabalar ben pazartesi günü olan sınavdan geçtim pazartesi günü mülakata çağırdılar dövme hakkında bilgisi olan var mı benim sol kolum full kaplı