Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sormak istediğim tek şey tecrübeli pozisyonu için sghm onaylı temel eğitim sertifikam yok yerine easa onaylı cc attestationım var bunu kabul edip etmeyecekleri ona göre mülakata gideceğim
Kabin memurluğu için hiç tecrübesi olmadan giden bir arkadaş orada yanlış ilana başvuru yapmışım demiş ve oradaki bir yetkili sınavlara girmesini söylemiş.
Arkadaşlar merhaba, AJet İK'ya işe alım sürecimdeki özel bir durumdan dolayı ulaşmaya çalışıyorum, mail attım ancak geri dönüş yapılmadı 4 gündür. Bir şekilde ulaşan veya mailine geri cevap alan var mıdır? Sağlık raporunun son teslim tarihi 8 Ocak ancak ulaşamıyorum hiç bir şekilde.
cumartesi günü de çalışıyorlar mı acaba sağlık raporlarını teslim etmek için gitsek bilgisi olan var mı?Çalışmazlar haftasonları hangi şirket olursa olsun ekip tahsis dışında çalışan birim olmaz.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.