B
BA9
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar önemli bir konu için verilen mail ile Ajet insan kaynaklarına ulaşamıyorum. Daha önce farklı bir yolla ulaşan var mı acaba ?
0312 590 19 07Arkadaşlar önemli bir konu için verilen mail ile Ajet insan kaynaklarına ulaşamıyorum. Daha önce farklı bir yolla ulaşan var mı acaba ?
Denedim bir süre çaldıktan sonra ofisimiz şu an kapalıdır diyor.0312 590 19 07
Bu numarayı aramayı denediniz mi
Sık sık arayınDenedim bir süre çaldıktan sonra ofisimiz şu an kapalıdır diyor.
Sormak istediğim tek şey tecrübeli pozisyonu için sghm onaylı temel eğitim sertifikam yok yerine easa onaylı cc attestationım var bunu kabul edip etmeyecekleri ona göre mülakata gideceğimSık sık arayın
Kabin memurluğu için hiç tecrübesi olmadan giden bir arkadaş orada yanlış ilana başvuru yapmışım demiş ve oradaki bir yetkili sınavlara girmesini söylemiş.Dahaönce kabul etmeyeceklerini düşünerek tecrübesiz pozisyonuna başvurmuştum mülakatına girmiştim, riske atmamak için tecrübeliye de başvurdum mülakata çağırdılar
cumartesi günü de çalışıyorlar mı acaba sağlık raporlarını teslim etmek için gitsek bilgisi olan var mı?Çalışmazlar haftasonları hangi şirket olursa olsun ekip tahsis dışında çalışan birim olmaz.
Bende aynı tarihte olumlu dönüş aldım ama henüz sağlık maili bekliyorum. 3 hafta oldu sebebi nedir bukadar bekletmelerinin bilmiyorumSağlık raporu için mail almayan var mı 14 aralıkta olumlu dönüş almıştım
Gelmedi değil miBende aynı tarihte olumlu dönüş aldım ama henüz sağlık maili bekliyorum. 3 hafta oldu sebebi nedir bukadar bekletmelerinin bilmiyorum
Malesef Henüz gelen bir sağlık maili yok.. Sizlerde nasıl durumlar güncel olarak sağlık maili bekleyipte yakınlarda alan oldumuGelmedi değil mi
AJETHR@AJET.COM Bu gün mülakata gelen tecrübeliler vardı büyük ihtimalle tekrar mülakata çağırırlarMerhabalar. ben aralık ayında mülakata çağırıldım fakat çalıştığımdan dolayı gidemedim. Tekrardan mail ile dönüş yapsam çağırırlar mı acaba? ajet ik mailini paylaşabilir misiniz?
Tecrübesiz kabin memurluğuna başvuru yapmıştım ama maili atıcam yine de cevabınız için teşekkür ederm.AJETHR@AJET.COM Bu gün mülakata gelen tecrübeliler vardı büyük ihtimalle tekrar mülakata çağırırlar