BA9

Üye
1 Ara 2023
64
15
0
Arkadaşlar önemli bir konu için verilen mail ile Ajet insan kaynaklarına ulaşamıyorum. Daha önce farklı bir yolla ulaşan var mı acaba ?

Dahaönce kabul etmeyeceklerini düşünerek tecrübesiz pozisyonuna başvurmuştum mülakatına girmiştim, riske atmamak için tecrübeliye de başvurdum mülakata çağırdılar

Dahaönce kabul etmeyeceklerini düşünerek tecrübesiz pozisyonuna başvurmuştum mülakatına girmiştim, riske atmamak için tecrübeliye de başvurdum mülakata çağırdılar
Kabin memurluğu için hiç tecrübesi olmadan giden bir arkadaş orada yanlış ilana başvuru yapmışım demiş ve oradaki bir yetkili sınavlara girmesini söylemiş.

cumartesi günü de çalışıyorlar mı acaba sağlık raporlarını teslim etmek için gitsek bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba, AJet İK'ya işe alım sürecimdeki özel bir durumdan dolayı ulaşmaya çalışıyorum, mail attım ancak geri dönüş yapılmadı 4 gündür. Bir şekilde ulaşan veya mailine geri cevap alan var mıdır? Sağlık raporunun son teslim tarihi 8 Ocak ancak ulaşamıyorum hiç bir şekilde.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.