AJET Anadolu jet insan kaynakları

• Konbuyu başlatan BA9
  • Başlangıç tarihi
B

BA9

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar önemli bir konu için verilen mail ile Ajet insan kaynaklarına ulaşamıyorum. Daha önce farklı bir yolla ulaşan var mı acaba ?

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar önemli bir konu için verilen mail ile Ajet insan kaynaklarına ulaşamıyorum. Daha önce farklı bir yolla ulaşan var mı acaba ?
0312 590 19 07

Bu numarayı aramayı denediniz mi

B

BA9

HavaPersonel.Com
Sık sık arayın
Sormak istediğim tek şey tecrübeli pozisyonu için sghm onaylı temel eğitim sertifikam yok yerine easa onaylı cc attestationım var bunu kabul edip etmeyecekleri ona göre mülakata gideceğim

B

BA9

HavaPersonel.Com
Dahaönce kabul etmeyeceklerini düşünerek tecrübesiz pozisyonuna başvurmuştum mülakatına girmiştim, riske atmamak için tecrübeliye de başvurdum mülakata çağırdılar

admin

admin

Admin
Moderatör
Dahaönce kabul etmeyeceklerini düşünerek tecrübesiz pozisyonuna başvurmuştum mülakatına girmiştim, riske atmamak için tecrübeliye de başvurdum mülakata çağırdılar
Kabin memurluğu için hiç tecrübesi olmadan giden bir arkadaş orada yanlış ilana başvuru yapmışım demiş ve oradaki bir yetkili sınavlara girmesini söylemiş.

F

Ffznr

HavaPersonel.Com
cumartesi günü de çalışıyorlar mı acaba sağlık raporlarını teslim etmek için gitsek bilgisi olan var mı?

N

Neithan

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, AJet İK'ya işe alım sürecimdeki özel bir durumdan dolayı ulaşmaya çalışıyorum, mail attım ancak geri dönüş yapılmadı 4 gündür. Bir şekilde ulaşan veya mailine geri cevap alan var mıdır? Sağlık raporunun son teslim tarihi 8 Ocak ancak ulaşamıyorum hiç bir şekilde.

B

BA9

HavaPersonel.Com
cumartesi günü de çalışıyorlar mı acaba sağlık raporlarını teslim etmek için gitsek bilgisi olan var mı?Çalışmazlar haftasonları hangi şirket olursa olsun ekip tahsis dışında çalışan birim olmaz.

C

Ckk

HavaPersonel.Com
Sağlık raporu için mail almayan var mı 14 aralıkta olumlu dönüş almıştım

T

Thegreen

HavaPersonel.Com
Sağlık raporu için mail almayan var mı 14 aralıkta olumlu dönüş almıştım
Bende aynı tarihte olumlu dönüş aldım ama henüz sağlık maili bekliyorum. 3 hafta oldu sebebi nedir bukadar bekletmelerinin bilmiyorum

D

duygu25

HavaPersonel.Com
yeniden tecrubeli ilani acmislar. bu yuzden bizi bekletiolar bu kadar suree

S

samuraijack

HavaPersonel.Com
Merhabalar. ben aralık ayında mülakata çağırıldım fakat çalıştığımdan dolayı gidemedim. Tekrardan mail ile dönüş yapsam çağırırlar mı acaba? ajet ik mailini paylaşabilir misiniz?

M

M.adl

HavaPersonel.Com
Merhabalar. ben aralık ayında mülakata çağırıldım fakat çalıştığımdan dolayı gidemedim. Tekrardan mail ile dönüş yapsam çağırırlar mı acaba? ajet ik mailini paylaşabilir misiniz?
AJETHR@AJET.COM Bu gün mülakata gelen tecrübeliler vardı büyük ihtimalle tekrar mülakata çağırırlar

Konuyu okuyanlar;