ajet in bir önceki ilanaına başvuranlar kaç aydır olumlu/olumsuz dönüş gelmediğini söylüyorlar öyle bir durum yaşar mıyız acaba biz de var mı önceki ilanlrına başvuru yapıp hala bekleme sürecinde olan

Daha önce bir başvurum olmamıştı, her iki sınavım da iyi geçti fakat hiçbir dönüş yok hala. Bugün mail alan oldu mu acaba? umarım en kısa zamanda olumlu-olumsuz bir dönüş yapılır

Daha önce bir başvurum olmamıştı, her iki sınavım da iyi geçti fakat hiçbir dönüş yok hala. Bugün mail alan oldu mu acaba? umarım en kısa zamanda olumlu-olumsuz bir dönüş yapılır
sadece cuma günü dönüş yapıldı daha da kimseye dönmediler sanırım yani hiç değilse buraya yazanlardan dönüş olmamış henüz ben de dahil

• Like
Tepkiler: a.n
Ilk alımda online sınavın sonucu 12 günde geldi. 1 aydan fazla mülakat için mail beklemiştim. Buradaki gibi mülakata benden once giden çok insan oldu. Benden sonra gidenler de oldu tabiî ki de. Beklemek gerekiyor sabırla.

• Like
Tepkiler: a.n
Ilk alımda online sınavın sonucu 12 günde geldi. 1 aydan fazla mülakat için mail beklemiştim. Buradaki gibi mülakata benden once giden çok insan oldu. Benden sonra gidenler de oldu tabiî ki de. Beklemek gerekiyor sabırla.
online sınavdan sonra olumlu mesaj geldi ve sözlü mükakata gitmek için 1 aydan fazla beklediniz dimi o kadar ileri bir tarih vermişlerdi yani sözlü mülakatı geçmiş miydiniz nasıl geçmişti

Hayır mail 1 aydan sonra geldi mülakat için. Mülakat tarihini sonra seçtim evet.

Herkese merhaba, mülakat için davet aldım ve belgeleri 23 nisan 17.00 ye kadar yüklemem gerektiği yazıyordu. Ben maalesef bugün yükleyebildim. Sizce bir sorun olur mu?

İnsan kaynaklarına nasıl ulaşabilirim? Daha öncesinde verilen e posta adreslerinin birine mail attım dönüş yok diğeri de mail kabul etmiyor 29 unda mülakatım var ama belgelerimi yüklerken sorun yaşadım dün gece tekrar yükledim o zaman kayıt oldu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.