AJET Ajet Yüz Yüze Mülakat

• Konbuyu başlatan senak
  • Başlangıç tarihi
senak

senak

HavaPersonel.Com
arkadaşlar yüz yüze mülakata gidenler buradan bizi ne sordukları, nasıl bir gün geçirdikleri hakkında bilgilendirirse çok iyi olur. herkese başarılar şimdiden🌸

A

Aleynes

HavaPersonel.Com
Ve mülakatın tahmini ne kadar sürede bittiğini söylerseniz çok teşekkür ederim :)

D

ddduuu

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
ilk mülakat 26 sında başlıyodu sanırım öyle yazmışlardı

S

Sevgisoy

HavaPersonel.Com
Ve mülakatın tahmini ne kadar sürede bittiğini söylerseniz çok teşekkür ederim :)
Tahminim 1 gün sürer diye duydum mayısta eğitim olduğunu biliyorum ingilizce mülakat soruları anlayıp cevaplarsanız 2 -3 dakika sürüyor aksi olursa 5 ya da 6 dk bulabiliyor

S

Sevgisoy

HavaPersonel.Com
mülakat üsküdar libadiyede olacak arkadaşlar eğitim ise floryada

D

ddduuu

Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻😊
aynı gün içerisinde oluyor önce boy kilo kontrolü yapılıyor ardından ingilizce sözlü mülakat o da 3-5 dk ortalama ondan geçenler yine o gün içerisinde kurul mülakatına giriyo

A

Aleynes

HavaPersonel.Com
aynı gün içerisinde oluyor önce boy kilo kontrolü yapılıyor ardından ingilizce sözlü mülakat o da 3-5 dk ortalama ondan geçenler yine o gün içerisinde kurul mülakatına giriyo
Eğer online sınavdan geçersem ilk denemem olacak peki İngilizce de zorlayıcı sorular mı soruyorlar yani konuyu uzatabilirler mi 😊

S

Sevgisoy

HavaPersonel.Com
Eğer online sınavdan geçersem ilk denemem olacak peki İngilizce de zorlayıcı sorular mı soruyorlar yani konuyu uzatabilirler mi 😊
Ajet thy kadar zorlamaz diye düşünüyorum sohbet havasında oluyormuş kendini tanıttığın cümleden seçip soru soruyorlarmış anlarsanız uzatmazlar benimde ilk olacak

S

Sevgisoy

HavaPersonel.Com
tg sayfası mı açsak acaba başvuranlar gelse

D

ddduuu

ajet in bir önceki ilanaına başvuranlar kaç aydır olumlu/olumsuz dönüş gelmediğini söylüyorlar öyle bir durum yaşar mıyız acaba biz de var mı önceki ilanlrına başvuru yapıp hala bekleme sürecinde olan

S

Sevgisoy

HavaPersonel.Com
ajet in bir önceki ilanaına başvuranlar kaç aydır olumlu/olumsuz dönüş gelmediğini söylüyorlar öyle bir durum yaşar mıyız acaba biz de var mı önceki ilanlrına başvuru yapıp hala bekleme sürecinde olan
önceki alımda giren arkadaşlarım oldu

A

a.n

HavaPersonel.Com
Daha önce bir başvurum olmamıştı, her iki sınavım da iyi geçti fakat hiçbir dönüş yok hala. Bugün mail alan oldu mu acaba? umarım en kısa zamanda olumlu-olumsuz bir dönüş yapılır

D

ddduuu

Daha önce bir başvurum olmamıştı, her iki sınavım da iyi geçti fakat hiçbir dönüş yok hala. Bugün mail alan oldu mu acaba? umarım en kısa zamanda olumlu-olumsuz bir dönüş yapılır
sadece cuma günü dönüş yapıldı daha da kimseye dönmediler sanırım yani hiç değilse buraya yazanlardan dönüş olmamış henüz ben de dahil

• Like
Tepkiler: a.n
A

ayten

Ilk alımda online sınavın sonucu 12 günde geldi. 1 aydan fazla mülakat için mail beklemiştim. Buradaki gibi mülakata benden once giden çok insan oldu. Benden sonra gidenler de oldu tabiî ki de. Beklemek gerekiyor sabırla.

• Like
Tepkiler: a.n
D

ddduuu

Ilk alımda online sınavın sonucu 12 günde geldi. 1 aydan fazla mülakat için mail beklemiştim. Buradaki gibi mülakata benden once giden çok insan oldu. Benden sonra gidenler de oldu tabiî ki de. Beklemek gerekiyor sabırla.
online sınavdan sonra olumlu mesaj geldi ve sözlü mükakata gitmek için 1 aydan fazla beklediniz dimi o kadar ileri bir tarih vermişlerdi yani sözlü mülakatı geçmiş miydiniz nasıl geçmişti

A

ayten

Hayır mail 1 aydan sonra geldi mülakat için. Mülakat tarihini sonra seçtim evet.

S

selindare

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, mülakat için davet aldım ve belgeleri 23 nisan 17.00 ye kadar yüklemem gerektiği yazıyordu. Ben maalesef bugün yükleyebildim. Sizce bir sorun olur mu?

M

Melisa—

HavaPersonel.Com
İnsan kaynaklarına nasıl ulaşabilirim? Daha öncesinde verilen e posta adreslerinin birine mail attım dönüş yok diğeri de mail kabul etmiyor 29 unda mülakatım var ama belgelerimi yüklerken sorun yaşadım dün gece tekrar yükledim o zaman kayıt oldu

Konuyu okuyanlar;