senak
HavaPersonel.Com
arkadaşlar yüz yüze mülakata gidenler buradan bizi ne sordukları, nasıl bir gün geçirdikleri hakkında bilgilendirirse çok iyi olur. herkese başarılar şimdiden

Tahminim 1 gün sürer diye duydum mayısta eğitim olduğunu biliyorum ingilizce mülakat soruları anlayıp cevaplarsanız 2 -3 dakika sürüyor aksi olursa 5 ya da 6 dk bulabiliyorVe mülakatın tahmini ne kadar sürede bittiğini söylerseniz çok teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ediyorumTahminim 1 gün sürer diye duydum mayısta eğitim olduğunu biliyorum ingilizce mülakat soruları anlayıp cevaplarsanız 2 -3 dakika sürüyor aksi olursa 5 ya da 6 dk bulabiliyor
aynı gün içerisinde oluyor önce boy kilo kontrolü yapılıyor ardından ingilizce sözlü mülakat o da 3-5 dk ortalama ondan geçenler yine o gün içerisinde kurul mülakatına giriyoÇok teşekkür ediyorum![]()
Eğer online sınavdan geçersem ilk denemem olacak peki İngilizce de zorlayıcı sorular mı soruyorlar yani konuyu uzatabilirler miaynı gün içerisinde oluyor önce boy kilo kontrolü yapılıyor ardından ingilizce sözlü mülakat o da 3-5 dk ortalama ondan geçenler yine o gün içerisinde kurul mülakatına giriyo
Ajet thy kadar zorlamaz diye düşünüyorum sohbet havasında oluyormuş kendini tanıttığın cümleden seçip soru soruyorlarmış anlarsanız uzatmazlar benimde ilk olacakEğer online sınavdan geçersem ilk denemem olacak peki İngilizce de zorlayıcı sorular mı soruyorlar yani konuyu uzatabilirler mi![]()
önceki alımda giren arkadaşlarım olduajet in bir önceki ilanaına başvuranlar kaç aydır olumlu/olumsuz dönüş gelmediğini söylüyorlar öyle bir durum yaşar mıyız acaba biz de var mı önceki ilanlrına başvuru yapıp hala bekleme sürecinde olan
şuan açık çok uçak var personel yok çok araştırdım alım olacak sık sıkönceki alımda giren arkadaşlarım oldu
sadece cuma günü dönüş yapıldı daha da kimseye dönmediler sanırım yani hiç değilse buraya yazanlardan dönüş olmamış henüz ben de dahilDaha önce bir başvurum olmamıştı, her iki sınavım da iyi geçti fakat hiçbir dönüş yok hala. Bugün mail alan oldu mu acaba? umarım en kısa zamanda olumlu-olumsuz bir dönüş yapılır
online sınavdan sonra olumlu mesaj geldi ve sözlü mükakata gitmek için 1 aydan fazla beklediniz dimi o kadar ileri bir tarih vermişlerdi yani sözlü mülakatı geçmiş miydiniz nasıl geçmiştiIlk alımda online sınavın sonucu 12 günde geldi. 1 aydan fazla mülakat için mail beklemiştim. Buradaki gibi mülakata benden once giden çok insan oldu. Benden sonra gidenler de oldu tabiî ki de. Beklemek gerekiyor sabırla.