Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurul mülakatının yapıldığı kata girdiğimiz yerden sağa döndükten sonra köşede ve en sonda yer alan odada girdim, çok güler yüzlü bir hanımefendi ve orta yaşa yakın bir beyefendi vardı. Hakikaten ruh halim yerlerde şu an belki fazla reaksiyon gösteriyorum biliyorum ama sabırsızlığım beni mahvetti
Bugün itibariyle sağlık raporunu teslim edip işe giriş onayı aldım. İş başvurusu sürecinde, mülakat öncesi ve sonrasında forumda yazılanların cidden faydası oldu, herkese teşekkür ederim. Haber bekleyen diğer arkadaşlara şimdiden bol sabırlı ve güzel sonuçlu süreç diliyorum.
Bugün itibariyle sağlık raporunu teslim edip işe giriş onayı aldım. İş başvurusu sürecinde, mülakat öncesi ve sonrasında forumda yazılanların cidden faydası oldu, herkese teşekkür ederim. Haber bekleyen diğer arkadaşlara şimdiden bol sabırlı ve güzel sonuçlu süreç diliyorum.
Teşekkürler. Gelen maildeki teklif asgari ücret zammı öncesiydi yeni zam ve ücretler açıklanmadı henüz. Telefondan açtırdı ancak bazı kişilere kod gönderip kendi baktığı da olmuş. Geçmişteki tüm hastane ziyaretleri, tanı veya reçete kayıtlarına baktığını gördüm. Buna bağlı olarak soru sorduğu da oluyor.
Hayırlısı olsun benede bekliyorum benim girdiğim odada 1 hanfendi vardı 2 tanede beyfendi vardı ortada olan gözlük kullanan beyfendi duvar kenarında sarışın bir beyfendi diğer en başta olan hanfendiydi iletişim kurduğunda ortadaki ve duvar kenarında daki beyfendi not alıyordu PC ye hayilrisi olsun hakkimizda
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.