Teşekkürler,
Şu şekilde mail geldi:
“Kabin memurluğu değerlendirme süreci kapsamında mülakat aşamalarınızın olumlu sonuçlandığı bildirmekten mutluluk duyarız.

Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 07/12/2023 Salı günü saat 17:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz.”
merhabalar Mülakat aşamasında size sorulan sorulardan örnek verebilir misiniz nasıl cevaplar vermemiz gerekiyor İlk mülakatım olacak :)

Evet, sağlık raporu ve şirket doktoru muayenesi var. bunlar sağlık mülakatı olarak adlandırılıyor diye biliyorum. Ayrıca dövme, yara ve leke kontrolü THY’de boy kilo ölçümü sırasında yapılıyor. Ajet beyan esastır diyerek bunları yapmadı. Sağlık mülakatı sırasında bunlara da bakılabilir.
Shgm onaylı raporu alırsanız şirket doktoru göz gezdiriyor diye biliyorum buna iş başvurusu açıklamasında da değinmişlerdi. Zaten çok kapsamlı bir muayene, eğer şirket doktoru önlem amaçlı muayene etmek isterse eğitim başlamadan tekrar tespit için çağırıyor.

Herkese Merhaba

Olumlu sonucu aldım ancak maili geç gördüğüm için maalesef evrakları geç ilettim. Bu durum da yapabileceğim bir şey var mı? Bilgisi olanlar aydınlatabilirse sevinirim

Herkese Merhaba

Olumlu sonucu aldım ancak maili geç gördüğüm için maalesef evrakları geç ilettim. Bu durum da yapabileceğim bir şey var mı? Bilgisi olanlar aydınlatabilirse sevinirim
Merhaba, aynı mail adresiyle mi iletişime geçiyorlar yoksa farklı bir mail adresiylemi

Merhaba 5 aralık mülakat tarihimdi ve 14 aralıkta olumlu olduğuna dair mail aldım.(en az bekleyen benim sanırım) gerekli belgeleri gönderdim henüz herhangi bir dönüş olmadı.

Merhaba 5 aralık mülakat tarihimdi ve 14 aralıkta olumlu olduğuna dair mail aldım.(en az bekleyen benim sanırım) gerekli belgeleri gönderdim henüz herhangi bir dönüş olmadı.
Merhaba, 22 kasımda mülakata girdim 5 aralıkta olumlu maili aldım. Bana da dönüş olmadı. Sağlık raporu için mail alan oldu mu? (tecrübesiz)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.