Arkadaşlar merhaba, ekimde mülakatlarımı tamamlamıştım olumlu maili aldım ben de bu akşam. Ön kontrol için mezuniyet, adli sicil, ikametgah gibi belgeleri göndermemizi sonrasında sağlık kontrolü için mail geleceği yazıyor. Telefonuma ekstra bilgilendirme maili gönderilmiştir diye sms bu sefer gelmedi. Ekstra bir bilgi yok mailde. Umarım herkes en kısa zamanda olumlu maillerini alır

Arkadaşlar ben de olumlu mail aldım şimdi kısaca belge ve evrak istiyorlar mail üzerinden sonrasında sağlık raporu isteneceği söyleniyor. Ekstra bir bilgi yok. İnşallah hayırlısıyla sorun çıkmadan bu süreci de atlatırım diyorum. Darısı başınıza :)
Tebrik ederim dostum,bunda sonraki sürecinde en olumlu şekilde ilerlemesini dilerim.

• Like
Tepkiler: Athraxin
Arkadaşlar merhaba, ekimde mülakatlarımı tamamlamıştım olumlu maili aldım ben de bu akşam. Ön kontrol için mezuniyet, adli sicil, ikametgah gibi belgeleri göndermemizi sonrasında sağlık kontrolü için mail geleceği yazıyor. Telefonuma ekstra bilgilendirme maili gönderilmiştir diye sms bu sefer gelmedi. Ekstra bir bilgi yok mailde. Umarım herkes en kısa zamanda olumlu maillerini alır
Hayırlı olsun, yaklaşık 1 buçuk ay içerisinde aldın herhalde mail i doğru mu

Canım arkadaşlarım Allah gönlünüze göre versin bizlerde elimiz Kulağımızda bekliyoruz, tam olarak hangi evraklar istendi, bilgi vermenizi dört gözle bekliyorum

• Like
Tepkiler: Thevil
Canım arkadaşlarım Allah gönlünüze göre versin bizlerde elimiz Kulağımızda bekliyoruz, tam olarak hangi evraklar istendi, bilgi vermenizi dört gözle bekliyorum
Güzel haberler gelir inşallah, mezuniyet ikametgah adli sicil kaydı hizmet dökümü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.