Merhaba benim de sorum olacak,
4 ocakta mülakata girdim gayet iyiydi henüz dönüş olmadı bu hafta 4. Hafta olacak dönüşler sanıyorum 1 ayı geçiyor doğru mu?
Bir de benim sağlık raporum hala geçerli, hatta güncel kan testim ciğer grafisi vs çektirmiştim başka firma için ancak oraya teslim etmedim. Velhası ajet geçerli olsa da tekrar mı sağlık raporu istiyor?
1 kasım 2023’ten önce alınmışsa uçuşa elverişlidir sağlık raporunuz, evet tekrardan almanız gerekir. Sonrasında almamışsanız hayır gerek yok

Merhabalar, benden ek tetkik istemişlerdi geçen hafta çarşamba sağlık kuruluna girdim. önce tekrar gelmeniz gerekiyor dediler ertesi gün ek tetkiki götürdüm yoğunluktan dolayı kurula tekrar almadılar hemşire “önümüzdeki hafta kesin döneceğiz “ dedi. 1 hafta geçti hala dönüş alamadım. Benimle aynı durumda olan var mı ?
Sizin sonuç noldu? Herhangi bir dönüş oldu mu? Ve ek tetkiki hangi tanıdan dolayı istemişlerdi?

Sizin sonuç noldu? Herhangi bir dönüş oldu mu? Ve ek tetkiki hangi tanıdan dolayı istemişlerdi?
İdrar tahlilindeki bir değerin normalin üstünde çıkmasından kaynaklı ultrason istemişlerdi. 1 hafta içinde döneceğiz dendi. Perşembe foruma yazmıştım cuma olumlu olarak dönüş yaptılar. Eğitim biriminden gelecek programı bekliyorum şimdi.

• Like
Tepkiler: Sierra
İdrar tahlilindeki bir değerin normalin üstünde çıkmasından kaynaklı ultrason istemişlerdi. 1 hafta içinde döneceğiz dendi. Perşembe foruma yazmıştım cuma olumlu olarak dönüş yaptılar. Eğitim biriminden gelecek programı bekliyorum şimdi.
Tam 1 hafta sonra mı yani dedikleri gibi dönüş yaptılar? Böyle bir et tetkik istemesi sonucu bekleyenim var benimde 1 hafta olcak yarın sanırım bakalım dönüş yaparlar inşallah

Tam 1 hafta sonra mı yani dedikleri gibi dönüş yaptılar? Böyle bir et tetkik istemesi sonucu bekleyenim var benimde 1 hafta olcak yarın sanırım bakalım dönüş yaparlar

1 hafta içinde kesin dönüş yapacağız dediler öyle de oldu.

• Like
Tepkiler: Sierra
Merhaba benim de sorum olacak,
4 ocakta mülakata girdim gayet iyiydi henüz dönüş olmadı bu hafta 4. Hafta olacak dönüşler sanıyorum 1 ayı geçiyor doğru mu?
Bir de benim sağlık raporum hala geçerli, hatta güncel kan testim ciğer grafisi vs çektirmiştim başka firma için ancak oraya teslim etmedim. Velhası ajet geçerli olsa da tekrar mı sağlık raporu istiyor?
1 ayı da geçebilir kesin olmuyor pek. sağlık raporu için de tarih belirtmişlerdi 1 kasım ve sonrası mı tam hatırlamıyorum sağlık raporunuzu ne zaman aldığınıa bağlı geçerliliiği

1 ayı da geçebilir kesin olmuyor pek. sağlık raporu için de tarih belirtmişlerdi 1 kasım ve sonrası mı tam hatırlamıyorum sağlık raporunuzu ne zaman aldığınıa bağlı geçerliliiği
Havacılıkta sağlık raporu geçerliliği 3 yıl biliyosunuz.. benmki 2022de alındı geçerli ama ajet tekrar aldıracak sanırm

Merhaba, sağlık raporu için hangi hastaneyi önerirsiniz? Hangisi daha yardımcı oluyor sizce?
Farketmiyor listede hangisi yakınsa ona gidebilirsiniz. Misal ataköydeki öğleden sonra veriyor sonuçları doğan hastanesi bir gün sonra vs

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.