AJET AJet Sözleşme Hk.

S

Speegs

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Sağlık kuruluna çağrıldım ve durumum raporumu teslim etmemle beraber olumlu sonuçlandı. Sağlık kurulundan çıkıp İK ile görüştüğümde şehir dışından geleceklere eğitim süresi boyunca destek verileceğini söylediler. Eğitim tarihi üzerine konuşup anlaştık, ancak herhangi bir sözleşme vs. imzalamadım. Sadece mail'den gelen iş teklifi için kabul ediyorum şeklinde yanıtlamak yeterli miydi?

İmzalama eğitimin başında mı olur? Yoksa benim durumumda yanlış yapılan bir şeyler mi var?

D

duygu25

HavaPersonel.Com
hayirli olsun tebrikler. e nabiziniza telefondan mi baktilar ? veya hem telefn hem bilgisyrdan mi ?
sozlesmeyi egitimin ilk gunu verdiklerini soylemislerdi. sehirdisindan gelenlere verilen destek ucreti hakkinda bilgi verdiler mi acaba ?

K

koala

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Sağlık kuruluna çağrıldım ve durumum raporumu teslim etmemle beraber olumlu sonuçlandı. Sağlık kurulundan çıkıp İK ile görüştüğümde şehir dışından geleceklere eğitim süresi boyunca destek verileceğini söylediler. Eğitim tarihi üzerine konuşup anlaştık, ancak herhangi bir sözleşme vs. imzalamadım. Sadece mail'den gelen iş teklifi için kabul ediyorum şeklinde yanıtlamak yeterli miydi?

İmzalama eğitimin başında mı olur? Yoksa benim durumumda yanlış yapılan bir şeyler mi var?
Merhaba,
Ben de aynı durumdayım. İK ile görüştüğümde şehir dışından geldiğimi tekrardan hatırlatmadım o yüzden verilecek destek hakkında bir fikrim yok. Destek hakkında ve eğitim tarihleri hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Ben de ihbar süremi belirttim, not aldılar, ihbar süremde bir değişiklik olması durumunda mail atmamı söylediler. Ona göre eğitim planlayacaklar sanırım. Bana da eğitimde imzalayacağımı söylediler sözleşmeyi.

H

hilosss

HavaPersonel.Com
bana konaklayacak yer ayarlayacaklarını söylediler şehir dışından gelenler için

K

koala

HavaPersonel.Com
hayirli olsun tebrikler. e nabiziniza telefondan mi baktilar ? veya hem telefn hem bilgisyrdan mi ?
sozlesmeyi egitimin ilk gunu verdiklerini soylemislerdi. sehirdisindan gelenlere verilen destek ucreti hakkinda bilgi verdiler mi acaba ?
Kendim için cevap vereyim. Benim telefonumu alıp baktılar e nabıza. Bilgisayardan bakmadılar sanırım. Kapalı zarfı açıp raporumu o şekilde incelediler ve sonra olumlu olduğunu söyleyip İK'ya yönlendirdiler.

D

duygu25

HavaPersonel.Com
bana konaklayacak yer ayarlayacaklarını söylediler şehir dışından gelenler için
supermis, daha detayli anlatirsaniz cok arkadasa yardimci olursunuz. cogu kisi kalacak yerini ayarliyamiyordu yurtlar vs. ayarlamaya calisiyorlardi aylik 7-8 bin tl odeyerek. boyle bir destek cok iyi olur sehir disi geleceklere. sozlesme evraklari egitim ilk gununde veriliyormus. 2024 guncel zamlari iceren sozlesmeye ulasirsaniz bizleride bilgilendirebilirseniz cok degerli olacaktir :)

H

hilosss

HavaPersonel.Com
supermis, daha detayli anlatirsaniz cok arkadasa yardimci olursunuz. cogu kisi kalacak yerini ayarliyamiyordu yurtlar vs. ayarlamaya calisiyorlardi aylik 7-8 bin tl odeyerek. boyle bir destek cok iyi olur sehir disi geleceklere. sozlesme evraklari egitim ilk gununde veriliyormus. 2024 guncel zamlari iceren sozlesmeye ulasirsaniz bizleride bilgilendirebilirseniz cok degerli olacaktir :)
bana da ekstra hiçbir bilgi verilmedi. Sadece ik tarafından böyle bir ayarlama yapılacağı söylendi. malesef fazladan bir bilgim yok :( benim eğitimimi için 15 gün kadar var daha.

?

:)))

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Merhaba, acaba tecrübeli misiniz yoksa tecrübesiz mi? Çünkü ben tecrübesizim ik ile de görüştüm ve bana her hangi bir destek olmayacağını söylemişlerdi.

M

Mrthunderbold

HavaPersonel.Com
Merhaba. Benim İK görüşmemde de konaklama konusunda yardımcı olacaklarını söylediler. Sanırım otel ayarlanıyor eğitim sürenize göre. İhbar süremi belirttim ona göre eğitim tarihi ayarlanıp geri dönüş yapılacağı söylendi. Eğitimlerin 1-1.5 ay süreceğini söyledi bir de. Pasaport çıkartmam gerekecek ama ne kadar süreli çıkartmam gerektiğini sorduğumda bu konuya dair bilgisinin olmadığı söyledi ilgili kişi. Eğitim süresince bir ödenek olacak mı? Onu sormayı unuttum bende. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

?

HavaPersonel.Com
Merhaba. Benim İK görüşmemde de konaklama konusunda yardımcı olacaklarını söylediler. Sanırım otel ayarlanıyor eğitim sürenize göre. İhbar süremi belirttim ona göre eğitim tarihi ayarlanıp geri dönüş yapılacağı söylendi. Eğitimlerin 1-1.5 ay süreceğini söyledi bir de. Pasaport çıkartmam gerekecek ama ne kadar süreli çıkartmam gerektiğini sorduğumda bu konuya dair bilgisinin olmadığı söyledi ilgili kişi. Eğitim süresince bir ödenek olacak mı? Onu sormayı unuttum bende. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Temel uçuş ücreti ödenecekmiş. Buradan birisi öyle söylemişti.

D

duygu25

HavaPersonel.Com
normalde herkese temel ucret odenecekti egitim suresince. yemekte yemekhanede verilecekmis. muhtemelen kalacak yer kiralar vs. den dolayi buyuk sorun oldu herkese bu yuzden yeni bi karar alip destek olmaya karar verilmis olunabilir, anlasmali otel vs. secenekleri sunabilirler belki. keske servis imkani vs. de saglansa belli noltalardan :( ihbar suresini sorun ediyolar mi ? uzun vs. diye gec kalirsiniz egitimlerin suresi bitecek vs. die :( ? bir de ajette yati hic olamayacak diyorlardi, dogru mu acaba ?

B

B777F18

HavaPersonel.Com
Merhabalar ben de şehir dışından geliyorum geçen çarşamba ik ile görüştüm fakat böyle bir bilgi vermediler acaba size ne zaman verdiler bu bilgiyi ve ayarlanacak yer hakkında bir bilgi var mı

M

Mrthunderbold

HavaPersonel.Com
Merhabalar ben de şehir dışından geliyorum geçen çarşamba ik ile görüştüm fakat böyle bir bilgi vermediler acaba size ne zaman verdiler bu bilgiyi ve ayarlanacak yer hakkında bir bilgi var mı
Pazartesi günü görüştüm bende. Ankaradan geldiğimi söyledim. Kendileri söylediler kalacak yeriniz ayarlanacak eğitim tarihiniz planlanacak diye. Şu an eğitimde olan birisi otelde kaldığını söyledi.

N

Nihat

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese

Arkadaşlar bende 16'sında bütün evraklarımı verdim olumlu sonuçlandıgını belirtip İK'ya yönlendirdiler. İK hemen yarın gelip eğitime başlamamı istedi ama şehir dışından gelecegimi söyledim ve ihbar süremin oldugunu belirttim onlarda not alıp eğitim planlaması yapılacagını ve daha sonra haber verecklerini söylediler ama Konaklama ile ilgili herhangi bir bilgi vermediler.

Bekleyen herkese başarılar şimdiden, eğitimde görüşmek dileğiyle

B

B777F18

HavaPersonel.Com
Pazartesi günü görüştüm bende. Ankaradan geldiğimi söyledim. Kendileri söylediler kalacak yeriniz ayarlanacak eğitim tarihiniz planlanacak diye. Şu an eğitimde olan birisi otelde kaldığını söyledi.
Ücreti biz mi karşılıyoruz peki

?

HavaPersonel.Com
Ben de Ankaradan geldiğimi söyledim hiç bir bilgi verilmedi bana belki sonradan yer konusu sorun oluşturunca bir ayarlama yapmış olabilirler. Tecrübelilerin eğitimi daha kısa sürdüğü için otel ve servis ayarlanıyormuş onlara ben öyle biliyorum. Tecrübesizim ben belki o yüzden size ve bize verilen bilgiler farklı olabilir.

A

ankaralı06

HavaPersonel.Com
Bu hangi ilan arkadaşlar keşke ilanıda belirtseniz bir sürü ilan açıldı birde ajet’in insan kaynaklarına nasıl ulaşabilirm bendende en son heyet raporu ve ek bir kaç tane evrak istediler hazırladım gönderdim eğitim tarihini bekliyorum

H

hilosss

HavaPersonel.Com
Bu hangi ilan arkadaşlar keşke ilanıda belirtseniz bir sürü ilan açıldı birde ajet’in insan kaynaklarına nasıl ulaşabilirm bendende en son heyet raporu ve ek bir kaç tane evrak istediler hazırladım gönderdim eğitim tarihini bekliyorum
benimki tecrübesiz ilanı ve konaklama sağlanacak dediler bana da

Konuyu okuyanlar;